Katras zodiaka zīmes stiprās un vājās puses

Katram no mums piemīt gan pozitīvas, gan arī negatīvas īpašības, bet mums ir jāiemācās izmantot mūsu stiprās un vājās puses, lai augtu un gūtu panākumus, raksta “cluber.com”.

Lūk, abas puses katrai Zodiaka zīmei:

Auns

Aunam piemīt enerģijas un dzīvesprieka pārpilnība. Viņi ir kaislīgi, motivēti un ambiciozi. Auns apgaismo istabu ar savu klātbūtni vien. Viņi ir pārliecināti, vīrišķīgi un valdonīgi cilvēki, kuri var atrisināt problēmas.

Tomēr, no otras puses, Auns ir viegli aizkaitināms, kaprīzs, valdonīgs un agresīvs. Viņi dusmojas, ka kaut kas nenotiek, kā vajag, viņiem ir grūti ieklausīties citos. Tomēr, ja Auns var iemācīties pievaldīt šo savas personības pusi, viņi var izmantot savu uguni, lai sniegtu gaismu citiem.

Lasi arī: Zvaigznēs ierakstīta mīlestība – paši saderīgākie zodiaka zīmju pāri

Vērsis

Vērsis ļoti cītīgi strādā, lai saglabātu stabilitāti savā dzīvē. Vērsis velta sevi tam, ko mīl, paliek uzticīgs ilgtermiņa attiecībās. Vērsim patik smalkākas lietas dzīvē, un viņš ļoti cītīgi strādā, lai nodrošinātu sevi un savu otro pusīti. Viņi ir pievilcīgi, uzticami un nolaižas uz Zemes.

Tomēr, kā jau tipisks bullis, Vērsis var būt spītīgs, cietsirdīgs un neiziet uz kompromisu. Viņiem ir arī tendence kļūt privātnieciskam attiecībās, un var laiku pa laikam pārdomāt.

Dvīņi

Dvīņi ir piemērs tam, ko nozīmē dzīvot ar savas peronības divām pusēm. Viņiem ir burtiski divas polarizētas būtības. Viena no tām ir draudzīga, atvērta, sociāli aktīva, kurai vienmēr ir jautri. Tā kā Dvīņi ir gaisa zīme, šie cilvēki nekad neļauj sev dzīvē nošļukt. Liekas, it kā viņi izpeldētu cauri tai. Viņiem ir daudz draugu, un viņi ir ideāls ceļabiedrs piedzīvojumiem.

Vēzis

Vēžiem ir daudz pozitīvu īpašību, kaut arī, kā likums, viņiem ir zems pašvērtējums. Viņi ir bezgala gādīgas, iejūtīgas, uzticīgas un dziļas dvēseles. Viņi ir  lieliski klausītāji, un ļaus jums paraudāt uz sava pleca, pat, ja jūs knapi pazīst. Kaut arī viņiem ir problēmas ar uzticību, viņi jūs nepametīs. Vēži ir ļoti radoši, patiesi mīloši, jūtīgi, skaisti cilvēki, kurus bieži nepareizi saprot.

Tomēr šai zīmei ir darīšana ar lielu daudzumu dēmoniem, par kuriem lielākā daļa cilvēku nezina. Sava hiperjūtīguma dēļ pret apkārtējo pasauli viņi ir izteikti pakļauti trauksmei, depresijai un citiem psihiskiem traucējumiem.

Lauva

Lauva ir dzimis līderis, vēlas atrasties uzmanības centrā. Lauvas ir ambiciozi, sabiedriski, jautri, apburoši, par sevi pārliecināti.

Un tomēr Lauvas ir lielīgi, pārlieku dramatiski un pretenciozi. Viņi ir draudzīgi cilvēki, bet dažreiz var likties virspusīgi.

Lasi arī: Viena zodiaka zīme, uz kuru atskatās VISI vīrieši – kura tā ir?

Jaunava

Jaunavas redz detaļas, ir metodiskas, precīzas, analītiskas un loģiskas. Jaunavas lieliski risina problēmas un klausās. Viņām ir apbrīnojama pacietība.

Un tomēr, Jaunavām ir tieksme pārāk spēcīgi analizēt un nopietni attiekties pret dzīvi. Viņām vienmēr ir vajadzīgs kaut kāds plāns vai rutīna, lai sajustu līdzsvaru. Turklāt viņas var likties cietsirdīgas un neelastīgas, nemaz nerunājot par to, ka viņas ir nedaudz vēsas un vienalīdzgas tāpēc, ka viņas vienmēr dzīvo sev galvā. Viņas, kā likums, pārlieku kritizē sevi un citus.

Svari

Svari – vēl viena gaisa zīme mūsu sarakstā, kas spēj saglabāt mieru un pret katru satikto izturēties ar cieņu un labsirdību. Viņiem patīk palīdzēt citiem.

Un tomēr, tas ne vienmēr ir praktiski. Svari, kā likums, par jebkuru cenu izvairās no konflikta sava mierīgā rakstura dēļ. Dažās situācijās tā var būt lieliska īpašība, bet dažreiz dzīvē ir nepieciešams pretoties. Svari var arī likties neizlēmīgi un attālināti, kas apgrūtina komunikāciju ar viņiem.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

COMMENTS

Pievienot komentāru