Kivičs uzrunā Samantu Tīnu: Kā var palaist tevi uz Eirovīziju ar dziesmu, kurai vispār nav piedziedājuma?

Skandalozais pašmāju mūziķis Andris Kivičs kameras priekšā velta brīdinājumu dziedātājai Samantai Tīnai par Eirovīziju un iespējamajiem iemesliem, kāpēc nenolasījusies dziesmas un priekšnesuma ideja.

Kivičs skarbi izsakās par Samantas, kā viņa pati saka, spēcīgo komandu. Kivičs izsaka kritiku gan par dziesmas producentu, gan tērpu mākslinieku un Samantas draugu Kašeru, gan par vizuālā noformējuma autoriem.

Kivičs uzrunā Samantu, sakot:

Ja tu paliki pēdējā vietā, tu nevari teikt, ka viss ir kārtībā, ka tev vēljoprojām ir kaut kāds mistisks kronis, kurš arī nenolasījās, jo pilnīgi visi domāja, ka tie ir ragi.”

Turpinot viņš saka: “Mīļā Samanta, lūdzu neesi tik vulgāra, lūdzu neesi tik valdonīga. Tici man, valdonīgas sievietes atgrūž publiku, un tev ir viss – tu labi izskaties, tev ir laba balss, lielas darba spējas, finanses, viss, bet es lūdzu –met nost to lecīgumu un valdonīgumu, tas tev nepiestāv. Es zinu, ka tu dzīvē esi jauka, mīļa, forša, talantīga sieviete.”

 

Lasi arī: Greifāni sadusmo sekotājas jautājums soctīklos, bet daudzi ir neapmierināti ar viņas atbildi

“Es zinu, ka šovbizness ir nežēlīgs, un duncīti mugurā var dabūt no vistuvākajiem cilvēkiem, ar kuriem tu strādā kopā.”

Kā zināms, Latvijas pārstāve Samanta Tīna ar dziesmu “The Moon is Rising” Eirovīzijas otrajā pusfinālā palika pēdējā – 17. vietā.

 

Šķir otru lapu, lai noskatītos pilnu Kiviča video 

Pievienot komentāru