“Kolhoza zvaigzne” u.c. varianti; Magones neparastās idejas zīmolam

Šovu zvaigzne Magone Šutoviene dalījusies ar idejām par savas ģimenes merčendaizingu.

“Firmas apakšbikses, Žanis un magone “Kolhoza zvaigzne”,” ar idejām STV pirmā! kanāla šovā “Slavenības. Bez filtra” dalās Magone.

Jāteic, ka Žanim sievas ideja par apakšbiksēm neiet pie sirds un viņš iesaka labāk izmantot kreklus. “Kāpēc tu visu laiku par to? Kāpēc cilvēki nevar no šīs tēmas attiet?” – sašutis ir Žanis un uzsver, ka tas veido asociācijas par Šutoviem.

Magone gan vīra iebildumus par apakšbiksēm nesaprot.

Jau vēstīts, ka Magones vārds izskanēja saistībā arī ar “Bermudu divstūra” dziesmu, kur izmantots Magones tēls un teiktās frāzes raidījumā “Slavenības. Bez filtra”. Tiesa, kā vēlāk informēja pati klipa “dalībniece”, tad mūziķi viņu gan par šādu notikumu pavērsienu nebija informējuši.

Lasi arī: Neapdedzinies: trīs horoskopa zīmes, kurām labāk neuzticēties

Arī paši mūziķi atklāj, ka sazinājušies ar Magoni un vienojušies, kā šo lietu nokārtot. Puiši atzīst savu vainu, sakot, ka vajadzējis ar Magoni sazināties ātrāk, un sola – viss tiks atrisināts draudzīgi.

Pagājušā gada 27. augustā notika kanāla STV Pirmā! un 360TV rudens sezonas atklāšanas pasākums. Tajā lielākais pārsteigums bija šovu zvaigznes Magones uzstāšanās kopā ar “Bermudu divstūri”. Grupa duetā ar Magoni izpildīja slaveno hitu “Ne man GUCCI, ne man NIKE”.

COMMENTS

Pievienot komentāru