Kur mājā jāglabā nauda, lai tās būtu vairāk un tā vairotos

Mūsdienās nauda cilvēka dzīvē ir galvenā. Visi vēlas dzīvot pārticībā, lai nebūtu jāskaita pēdējās kapeikas līdz algai. Ir daudzi ezotēriski veidi, kā palielināt savu finansiālo bagātību. Galvenais ir pareiza uzglabāšana mājā.

 

Glabājiet naudu pēc Fen Šui

Katrs cilvēks jūtas labi, kad tam ir radīti visi labvēlīgie apstākļi. Kad cilvēkam ir ērti, viņš mazāk slimo, viņam ir vairāk vitālās enerģijas, kā arī paaugstināta efektivitāte. Fen Šui, lai mājā atrastu naudu, jāizmet visas vecās lietas, žurnāli, nevajadzīgas vecas lupatas, mājai jābūt tīrai. Tas ir, tās lietas, kas nav izdevīgas, no tām jātiek vaļā, tās traucē finanšu plūdmaiņas plūsmai.

Lasi arī: Šis attēls nav melnbalts. Krāsa, kuru redzat, pateiks, vai esat ģēnijs vai vienkārši talantīgs

Lai izveidotu monetāro bagātību, jums jāsāk ar lielu uzkopšanu mājā. Pēc tam veiciet burvju rituālu, izmantojot īpašus augus. Visu māju vajag piepildīt ar gruzdošas zāles dūmiem, tā sakot, lai attīrītu māju.

Ir vēl viens veids, kā palielināt naudu. Tā  jāuzglabā vienā saišķī, ​​lai tajā būtu pāra skaitlis banknošu. Ja ir nepāra summa, nauda ātri izkliedēsies, jo tās savā starpā sastrīdas.

Kas palīdzēs palielināt naudas summu mājā

Lai uzglabātu naudu, ir jāizveido visi nepieciešamie apstākļi, jo viņiem ir sava enerģija, kā arī raksturs, kuram jums jāizvēlas noteikta pieeja. Lai palielinātu naudas daudzumu, ir vairāki padomi:

Nauda dod priekšroku zaļai, kā arī purpursarkanai vidē, jūs varat pievienot arī sudrabu un zeltu;

Nauda mīl “naudas koku”, tas viņiem kalpo kā īsts magnēts. Pirms jūs iegūstat šādu augu mājā, jums sīki jāizpēta tā kopšana;

Naudu mājā labi piesaista zelta zivtiņa akvārijā. Lai iegūtu spēcīgāku efektu, ir vērts iegūt 8 zelta zivtiņas un vienu melnu.

 

Naudas zona mājā

Pēc Fen Šui domām, visas zonas mājās ir sadalītas 4 daļās, katra ir atbildīga par finansēm, mīlestību, veiksmi un komfortu. Mājas finansiālā puse ir dienvidaustrumu daļa. Naudu ieteicams turēt šajā vietā un regulāri tur likt. Tad būs pastāvīga naudas plūsma.

Ieteicams precizēt šo jomu ar tām krāsām, kurām nauda dod priekšroku. Mēbelēm jābūt koka, un tuvumā jābūt dzīviem augiem. Un arī šajā apgabalā vajadzētu būt ūdenim, jūs varat ievietot akvāriju ar zivīm, pakārt attēlu, kurā redzams ūdens, vai ievietot dekoratīvu strūklaku.

Lasi arī: Pirmie piecīši, kuri piedzima Krievijā; Viņiem jau ir 13 gadi. Kā māsas Artamkinas dzīvo un izskatās tagad 

Amuleti, piemēram, naudas varde, monētas uz sarkanās auklas vai zelta zivtiņa, var būt papildu priekšmets naudas piesaistīšanai. Šos amuletus var pasniegt kā statueti, piespraudi, kulonu.

COMMENTS

Pievienot komentāru