Kurta kafijas namiņa saimniece Ketija asarās: Noticis, kas neiedomājams (+VIDEO)

Ar lielu empātiju daudzi Latvijas iedzīvotāji seko līdzi mazā Kurta stāstam. Mazā puikas vecāki, kuram ir epilepsija, nepadevās un paši savām rokām izveidoja Kurta kafijas namiņu. Daļa kafijas namiņa ienākumu tiek ziedoti Kurta veselības uzlabošanai. Pēdējās dienās atgadījās, kas neidomājams. Ketija ar stāstu dalās sociālajos kontos un asarām acīm nespēj pārdzīvot šo situāciju:

“Ēriks prom jau vairākas stundas. Kur tu esi? Policijā. Atradāt sievieti? Nepieņem iesniegumu!!!! Ko???? Gaidu pie durvīm iespēju runāt ar policijas šefu.

Sarunas ar priekšnieku nebija. Tomēr iesniegumu vēlējās pieņemt tikai par krājkasīti, kuras vērtība ir 2€, jo nauda, kas ir tanī ir ziedojumi un nevienam nepieder! Ēriks gan prasīja uz kāda likuma panta pamata? Konsultācijas @valstspolicija darbiniekiem neesot jāsniedz!

Lasi arī: Anastasija Zavorotņuka: Pirmais oficiālais ģimenes paziņojums

TĀTAD – pēc Ērika uzstājības tika pieņemts iesniegums Valsts Policijā. Policiste savu nostāju, ka nauda nevienam nepieder nevarēja pamatot ne ar vienu likumu, beigās vien noteica, ka tas esot viņas viedoklis!!!!

Ja nauda nav mūsu, tad nauda ir Jūsu! Ikviens no Jums ir metis naudiņu šajā krājkasītē vēlot Kurtiņam labu veselību, iespējas rast risinājumus un uzlabot spējas.

AICINU KATRU NO JUMS DOTIES UZ POLICIJU UZRAKSTĪT IESNIEGUMU KA ŠODIEN TĒRBATAS IELĀ 2i ap pl 15.00 KĀDA SIEVIETE NOZAGUSI KURTA KRĀJKASĪTI KURĀ BIJA JŪSU NAUDA!!!!

Pats sāpīgākais- mums ir bilde ar konkrēto sievieti, šis jau nav pirmais viņas mākslas darbs un viņa uzdarbojusies arī citviet veikalos šajā apkaimē. Sieviete pāri 60gadiem, jauka, sirsnīga, smaidīga. Sirmiem īsiem matiem, brillēm. Gaišas krāsas mētelī, īsa auguma, latviete! Galvā bija krāsaina cepure, nereti pastaigājas ar sunīti! Diemžēl, šo bildi nedrīkstam publicēt. Lūdzam palīdzību!!!

Zvans no Kurta kafijas namiņa. Lokācija- Vērmanes dārzs, Leļļu teātris. Sieviete pasūtījusi kafiju, bet tā vietā, lai sagaidītu un samaksātu par savu dzērienu- viņa nozagusi Kurta krājkasīti!!!!!! Kas notiek? Tauta!!!! Kam tiek zagts??? Bērnam, invalīdam!

Sievietes parametri: aptuveni 50gadi, gaišs mētelis, laikam brilles, krāsaina cepure.

Kur ir policija? Šis nav pirmais atgadījums, bet visiem ir vienalga?! Kameras!!!! Blakus ir tik daudz viesnīcas, spēļuzāle!!!! Lūdzu!”

 Šķir otru lapu un noskaties Video

Pievienot komentāru