Anastasija Zavorotņuka: Pirmais oficiālais ģimenes paziņojums

Pēc ilga klusuma brīža, baumām un spekulācijām aktrises Anastasijas Zavorotņukas ģimene nākusi klajā ar oficiālu paziņojumu. Lai palīdzētu Anastasijai cīņā ar smadzeņu audzēju tika izveidot Instagram konts, kas neilgā laika posmā tika bloķēts.

“Visas mūsu ģimenes vārdā, vēlamies teikt milzīgu paldies cilvēkiem, kuri uzņēmās iniciatīvu, lai izveidotu sociālo tīku kontu pret meliem. Diemžēl Instagram konts @podderzhka_azavorotnyuk ir bloķēts. Žēl, ka tik cēlu un vienotu mērķu labad izveidots konts tiek slēgts dēļ robotizētās sistēmas nespējas to apstrādāt. Tik daudz gādīgu cilvēku mums pievienojās vienā dienā un bija gatavi palīdzēt. Diemžēl konta atjaunošana pašlaik nav iespējama. Tāpēc nolēmām, ka turpināsim iesākto šeit. Mēs mīlam un pasākāmies visiem mūsu radiem, draugiem, kolēģiem un visiem, kuri rūpējās, lai atbalstītu Anastasiju. Paldies, Stas Mihailov, Inna Mihailova, Igors Gulyaev, Nikolajs Baskov, Svetlana Eromolova, Eva Kanchelskis, Emin Agalarov, Aleksejs Novatsky, Zara, Anna Semenovič, Elena Sever, Nataša Koroleva, Inna Malikova, Natalya Navka, Eva Rudneva.”

Lasi arī: Anastasija Zavorotņuka izrakstīta no Maskavas klīnikas

Šāds paziņojums ievietots aktrises oficiālajā Instagram kontā. Spekulācijas un baumas par Anastasijas Zavorotņukas veselības stāvokli pēdējās nedēļās pieaugusi kā sniega bumba. Tā kā nav ticamas informācijas, aktrises draugi un kolēģi runāja par notiekošo un to, kāpēc viņas ģimene klusēja Krievijas televīzijas raidījumā.

 

 

View this post on Instagram

 

От лица всей нашей семьи хотим выразить огромную благодарность друзьям, которые проявили инициативу по созданию аккаунта против лжи и травли в СМИ! Но, к сожалению, Инстаграмм аккаунт @podderzhka_azavorotnyuk заблокировали. Очень жаль, что такой искренний и массовый единый порыв робототизированная система не смогла переварить! Столько неравнодушных людей к нам присоединилось всего за один день! Увы, восстановить аккаунт пока не удаётся. Мы приняли решение, что будем продолжать прямо здесь. Любим и благодарим всех наших близких и родных, друзей, коллег и всех неравнодушных за поддержку!!! Спасибо Вам @stas_mihailoff @inamikhaylova @igorgulyaevofficial @nikolaibaskov @lamareesvetlanaermolova @evakanchelskiss @eminofficial @navatskiy @zara_music @ann_semenovich @sever_elena @koroleva__star @innamalikova @navkanatalia @evarudneva #противлживсми #анастасиязаворотнюк #заворотнюк

A post shared by Анастасия Заворотнюк (@a_zavorotnyuk) on

Aktrises Istagram kontu skati ŠEIT.

COMMENTS

Pievienot komentāru