12 vīriešu ārējā izskata detaļas, kas mežonīgi kaitina sievietes

Ikvienu sievieti kaitina vai nu kādas īpašības, vai arī ārējā izskata detaļas vīriešos. Dažreiz abi. Esam izveidojuši sarakstu, kas atklāj 13 dīvainības, ko mūžam sievietēm nesaprast!

Caurspīdīgi krekli

Ja vien vīrietis nepiedalās pieaugušo filmu filmēšanā, tad nevienam apkārtējam nav jāzina, kas zem krekla ir paslēpies, lai arī cik iekārojams tas būtu!

Garās zeķes + šorti

Šī ir viena no izplatītākajām kombinācijām. Un šāds stils sievietēm neliksies pievilcīgs pat tad, kad apmeklēsiet sporta zāli.

Lasi arī: Kristians Diors: 3 pazīmes, kas liecina par koptu sievieti

Bižutērija

Lai arī tā dzelzs kaklarota līdz staklei vīrietim ir vērtīgā, vai simbolizē piederību kādai vampīru organizācijai, nevienai sievietei nepatīk vīrieši, kuri mīl apkarināties ar karekļiem. Tā tomēr ir dāmu niša.

Garš mētelis

Izņēmums ir tad, ja vīrietis ir 190cm garš. Visi pārējie mēteļi līdz papēžiem izskatās smieklīgi. Pietaupiet to Helovīnu vakaram un būsiet lielisks Drakula!

Milzīga jostas sprādze

Gribiet vai nē, sievietēm šķiet, ka tas ir izmisuma pilns sauciens pievērsties cirkšņa rajonam. Esmu bīstams! Skaties te! Tomēr, lai darbi runā skaļāk, un, nē, tas it nemaz nav uzbudinoši!

Cepure ar bumbuli

Šo aksesuāru atstāsim pamatskolas sākuma meitenēm.

Garš nags uz mazā pirkstiņa

Tas izskatās vienkārši riebīgi!

Sievietes somiņa

Var jau būt, ka tu esi supervaronis, kad pāris kvartālus nes savas sievietes rokassomiņu, bet kopumā tas izskatās smieklīgi.

Bezvadu austiņas

Jā, mēs sievietes arī gribētu, lai visi noderīgie gadžeti pa taisno ir iemontēti smadzenēs.

Atvērtas sandales

Problēmas nav sandalēs, bet gan tajā, kas tajās iekšā. Vai nu absolūti nekoptas kājas, vai varžacis, vai nenogriezti nagus. Vēlaties valkāt atvērtas sandales? Savediet kārtībā kājas.

Apakšbikšu mala

Skaidrs, ka šādā veidā jūs parādāt to, ka varat atļauties Calvik Klein apakšbikses. Kas būs nākamais? Varbūt uz pieres jātetovē saņemtā gada piemaksa?

Noauguši vīrieši

Protams, ir izņēmumi, bet lielākā daļa sieviešu dzīvo pēc principa – jo mazāk matu, jo labāk.

Pievienot komentāru