Kristians Diors: 3 pazīmes, kas liecina par koptu sievieti

Katram cilvēkam, kurš var būt arī absolūti nesaistīts ar augsto modi, ir pazīstams Kristiana Diora vārds. Un, ja nezināt neko par šo cilvēku, tad zināt, ka viņš ir viens no pasaulē slavenāko modes zīmolu radītājiem. Kristians Diors ir nosaucis, viņaprāt, 3 pazīmes, kas liecina par koptu sievieti.

Mati

Gandrīz katrai planētais sievietei ir bijusi dilemma: mazgāt vai nemazgāt matus. Un, lai arī var šķist, ka tā ir pirmā lietas, ka ienāk prātā, lieta ir pavisam cita. Kristians Diors runā par balinātiem dzelteniem matiem. Ilgtoši uzturēt platīnblondus matus ir grūti. Ir jāizvēlās gan kvalitatīvas krāsas ar ko matus apstrādā, gan arī kvalitatīvi matu kopšanas līdzekļi.

Lasi arī: Sieviete, kura patīk gandrīz jebkuram vīrietim: Tikai 1 īpašība!

Savēlies apģērbs

Koptām sievietēm vienmēr ir jāseko līdzi savai garderobei un drēbju stāvoklim. Apģērbs ir jūsu vizītkarte, un šeit neiet runa par cenu, kvalitāti un zīmoli. Pats galvenais ir kops apģērbs un akurāts tēls.

Rokas

Gan jau par šo punktu jūs domājāt jau tad, kad izlasījāt virsrakstu. Jā, ir grūti saglabāt skaistas rokas, ja jums ir jātīra māja, jārušinās dārzā un šeit nav runa par pieaudzētiem nagiem, gēllakām, bet gan par tīrām, sakoptām rokām un manikīru.

COMMENTS

Pievienot komentāru