Laulību horoskops – kuras Zodiaka zīmes piemērotas precībām, bet kurām labāk neprecēties vispār?

5.Vērsis

Vērši ir ekskluzīvi un iecietīgi, bet vienlaicīgi ļoti lojāli. Ja tev izdosies atmodināt Vērša jūtas un liksi viņa enerģijai plūst, šīs zīmes pārstāvis radīs patiešām romantisku, mīlošu un ilgstošu saikni.

6. Dvīņi

Dvīņi ir uzmanīgi un gudri, bet viņiem ir grūtības pieņemt lēmumus. Ja tev izdodas iekarot Dvīņa sirdi, tev ir laimējies. Šīs zīmes pārstāvji vienmēr ņems vērā tavas domas un jūtas. Dvīņi ir ļoti dinamiskas būtnes.

Lasi arī: Neviens jūs nemīlēs tik stipri, kā šīs 3 Zodiaka zīmes

7.Skorpions

Skorpioni ir dziļas personības un tendētas uz noslēpumainu dzīvi. Tev vajag būt ļoti daudzpusīgam un mainīgam indivīdam, lai noturētu viņu uzmanību. Ja tu esi spējīgs ieintriģēt Skorpionu, viņš kļūs par lielisku dzīves partneri. Tomēr interese mēdz ātri pazust.

8.Strēlnieks

Strēlnieks ir tipiska neatkarības un  brīvības zīme, tāpēc var nebūt viegli likt Strēlniekam apstāties un izveidot nopietnas attiecības. Tomēr vienlaicīgi viņi ir ļoti izklaidējoši un tendēti uz piedzīvojumiem. Strēlnieki ir spontāni partneri.

Lasi vēl: 4 Zodiaka zīmju sievietes, kuras ir patiesi lieliskas un neatkārtojamas

9.Svari

Svariem patīk, ka viņus ieskauj skaistums, un viņi būs lieliski, iecietīgi partneri. Viņi radīs skaistu atmosfēru, kurā visi jutīsies lieliski. Viņi novērtē balansu un taisnīgumu, kas viņus padara par ļoti diplomātiskiem partneriem.

10. Jaunava

Jaunavas tipiski ir ļoti neatkarīgas un neticami strādīgas. Viņas neuzsāk attiecības ātri un impulsīvi, bet, ja tu esi pacietīgs, tev var izdoties piesaistīt šīs zīmes pārstāvi. Ja tā notiks, tu atradīsi mierinājumu viņu līdzcietībā un atbalstā.

11.Lauva

Lauvas ir ikvienas ballītes sirds, bet tipiski viņas grib visu uzmanību sev. Tev ir jābūt ļoti neatkārtojamai personībai, lai spētu piesaistīt Lauvu uzmanību, kuru viņiem ir grūti noturēt. Ja tev izdodas nozagt Lauvas sirdi, jūsu laulība būs mūžīga izklaide.

Lasi arī: Šajās Zodiaka zīmēs dzimst izteikti pievilcīgas sievietes – pievelk vīriešus kā magnēts

12.Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir sociālie tauriņi, viņi ir izdomas bagāti un inovatīvi. Parasti viņi ir tik ļoti aizņemti ar projektiem un dažādu lietu radīšanu, ka viņiem nav laika romantikai. No viņiem sanāk brīnišķīgi partneri, bet vienlaicīgi viņiem nav problēmas būt arī vieniem, tāpēc diezin vai viņi izveidos nopietnas attiecības.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru