Liekas, ka tā ir maza būdiņa ar siltumnīcu. Kad saimnieki Tevi uzaicinās ienākt, tu apjuksi!

 

Man vienmēr ir gribējies dzīvot ārpus pilsētas, ceļot un vienkārši būt tuvāk dabai. Māja uz riteņiem ir labākais risinājums tiem, kas nevēlas būt piesieti vienai vietai. Vēl vairāk, var uz visiem laikiem aizmirst par īpašuma nodokli.

Esmu redzējis daudz mājiņu uz riteņiem, bet furgoniņš „Elza” ir kaut kas pavisam īpašs. Pirmkārt, tas ir pārvietojams treileris, tāpēc tajā var doties kaut uz pasaules malu. Vai nav lieliski?

LASI VĒL: TRĪS SVARĪGI PUNKTI UZ ĶERMEŅA, KAS MAINĪS TAVU DZĪVI UZ LABO PUSI

Otrkārt, tevi pārsteigs mājiņas iekšējais dizains. Jāpiezīmē, ka furgoniņa platība ir 30 kvadrātmetri, pie tam tajā ir viss, kas nepieciešams, lai dzīvot komfortabli!

Kotedžu „Elza” izstrādājusi Dienvidkarolīnas kompānija “Olive Nest”. Neraugoties uz mazo platību, šī mājiņa ir nereāli ietilpīga.

No ārpuses var likties, ka tas ir tikai puķu veikaliņš, bet ieejot iekšā, tu būsi pārsteigts!

Domā tavā priekšā ir šaurs miteklītis? Nav gan! 30 kvadrātmetros ir gan viesistaba, gan virtuve, gan ēdamistaba, gan vanna, gan arī gulta bēniņos.

„Elzā” ļoti organiski apvienoti modernie un rustikas stila elementi. Redzi, cik šeit mājīga un plaša viesistaba? Jā gan, šeit labi jutīsies arī liels skaits viesu.

Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!

COMMENTS

Pievienot komentāru