Mīlestība plauks un ziedēs! Horoskops nedēļai no 4. līdz 10. aprīlim

Lauva Jāievēro finansiāla piesardzība, nevajadzētu daudz tērēties. Šajā nedēļā dzīve pavērs jaunas durvis uz jaunām iespējām. Esi pateicīgs, bet nezaudē pašcieņu! Mīlas dzīvē šis solās būt patiesi patīkams laiks.

Jaunava Skaidri zināsi, ko gribi. Vēlmes būs stabili noteiktas un viedoklis vairs tik bieži nemainīsies svarīgos jautājumos. Finansiāli ļoti veiksmīga nedēļa, tomēr iespējamas ķildas ar ģimenes locekļiem.

Svari Atrisināsies saasinājusies situācija ar ģimenes locekli vai kādu citu radinieku. Nedēļas vidū tavu mieru var iztraucēt kāda pagātnes notikuma nākšana gaismā. Šajā laikā noslēpumus no mīļotā cilvēka nevajadzētu slēpt.

Lasi arī: Jaudīgs laiks! Horoskops aprīlim – kas šajā mēnesī gaida katru no zodiaka zīmēm?

Skorpions Iespējami lieli tēriņi, tāpēc prātīgi ar naudas tērēšanu! Uzlabosies attiecības ar mīļoto cilvēku, izjutīsiet abpusēju uzticēšanos un mīlestību. Kopumā tevi šonedēļ pavadīs iedvesmojošas un patīkamas domas.

Strēlnieks Tavs piedzīvojumu meklētāja gars sarūpēs jaunus draugus. Iespējamas jaunas iepazīšanās un vēl neapmeklēti pasākumi. Būs svarīgi palaist garām pagātnes aizvainojumu. Šajā ziņā palīdzēs saruna ar cilvēku, kurš ir sirdsgudrs.

Mežāzis Notikumiem pilna nedēļa. Tevi pamanīs kāda tev svarīga persona, kuras redzeslokā esi mēģinājis tikt, bet līdz šim nebija sanācis. Beidzot tev tas izdosies. Mīļotais cilvēks spēs tevi iepriecināt, uzlabojot tavu pašvērtējumu.

Lasi vēl: 3 Zodiaka zīmes, kurām aprīlī sanāks pieļaut daudz kļūdu

Ūdensvīrs Tavi centieni tiks pamanīti un novērtēti. Plūksi daudz darba augļu. Kāds, kuram uzticies, iespējams, ka mēģinās ar tevi manipulēt, tāpēc turi acis un ausis vaļā, labāk būt mazliet piesardzīgam! Veselības stāvoklis var sagādāt raizes.

Zivis Izcelsies ar radošu domāšanu un jaunām idejām. Būs svarīgi, ka tās tiks pamanītas un novērtētas. Iespējams strīds ar kādu ļoti tuvu un mīļu cilvēku. Dusmu iespaidā labāk paklusēt nevis pateikt ko tādu, ko vēlāk nāksies nožēlot.

COMMENTS

Pievienot komentāru