Nesadusmo Visumu: TOP-6 lietas, par kurām nekad nedrīkst runāt

Ezotēriķi sastādīja sarakstu ar lietām, kuras ir bīstami apspriest pat ar radiniekiem.

Pastāv ticējums, ka, ja kādam pastāstīsi par savā cerībām un plāniem, tad tas nozīmē, ka sevi jāsargā no nelaimes. Izrādās, ka tajā ir ne mazums patiesības.

Jau no senatnes cilvēki tic, ka vārdos ir ietverta enerģija, un, ja ar vārdiem “mētājas” pa laba un pa kreisi, tad cilvēks var sevi galīgi pazaudēt. Tā, “aizliegto” lietu sarakstā ir kā minimums sešas tēmas, kuras, apspriežot ar citiem, var pārstāt gaidīt laimīgu nākotni.

Nekādu sarunu par slimībām!

Kad mēs slimojam, tad neviļus cenšamies atrast mierinājumu tuva cilvēka apskāvienos. Mēs stāstam viņam par savas pašsajūtas detaļām: kāda bija temperatūra, ko teica ārsts, kādas zāles jālieto, kā jāēd utt. Bet to noteikti nedrīkst darīt. Galvenokārt jau tāpēc, ka pēc tik nogurdinošas sarunas tu būsi pilnībā iztukšots, un spēka cīņai ar to pašu problēmu vairs nepaliks.

Protams, ja cilvēkam nepieciešama palīdzība, tad tā ir jāpalūdz. Bet tikai jāpalūdz, nevis jātracina ar demagoģiju.

Klusē par saviem sasniegumiem

Ja tu saņem gada prēmiju piecu algu apmērā vai ieņem augstu amatu, nesteidzies par to paziņot visai pasaulei. Tā nu ir sanācis, ka cilvēki bieži vien nepriecājas par apkārtējo panākumiem, bet tieši sāk tos indēt. Īpaši aktuāli tas ir mūsdienu pasaulē, kad visa cilvēka dzīve atrodas burtiski kā uz delnas sociālo tīklu dēļ.

Lasi arī: Astrologs, kurš paredzēja Covid-19, tagad izteicis prognozi cik ilgi būs jāsadzīvo ar ierobežojumiem

Ezotēriķi šajā gadījumā steidz atgādināt vienu vienkāršu patiesību: laime mīl klusumu.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru