Nevalstiskās organizācijas aicinātas pieteikties integrācijas projektu konkursā

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments izsludina sabiedrības integrācijas konkursu nevalstiskajām organizācijām projektu īstenošanai 2019.gadā.

Konkursu organizē, lai veicinātu sabiedrības integrāciju Rīgas pilsētā un sekmētu saliedētas sabiedrības veidošanos, kurā ir augsts iedzīvotāju līdzdalības un sadarbības līmenis, kā arī tiek respektētas demokrātiskas nacionālas valsts vērtības.
Konkursā aicinātas piedalīties biedrības, nodibinājumi vai reliģiskas organizācijas, kuru darbība saistīta ar sabiedrības integrācijas jautājumiem. Projektu īstenošana jāplāno laikā no 2019. gada 15. marta līdz 1. novembrim.
Finansējums projektu aktivitāšu īstenošanai tiks piešķirts šādās tematiskajās jomās:
· pilsoniskās līdzdalības un savstarpējās sadarbības attīstība;
· sociālās integrācijas veicināšana;
· iecietības veicināšana un jebkādas diskriminācijas novēršana.

Pērn konkursā tika atbalstīti 24 projekti.

Konkursa nolikums un saistītie dokumenti pieejami tīmekļa vietnē www.integracija.riga.lvsadaļā “Finansēšanas konkursi”. Projektu pieteikumi jāiesniedz līdz 2019. gada 14. februāra plkst. 14.00 Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Klientu apkalpošanas centrā, K.Valdemāra ielā 5, kā arī jānosūta elektroniskā formā) uz e-pastu [email protected] ar norādi “Pieteikums konkursam”.

Pievienot komentāru