“Nevienam nenovēlam saskarties ar šo slimību!” Zavorotņukas ģimene pirmo reizi stāsta par aktrises komu un paralīzi

Anastasijas Zavorotņukas ģimene aktrises Instagram kontā ir nākusi klajā ar oficiālu informāciju un kliedē visas baumas un spekulācijas, kas pēdējā laikā klejo sabiedrībā. Aktrises meita Anna Zavorotņuka noliedz nepatieso informāciju un dalās sāpīgajā realitātē. 15. oktobrī ģimene patiešām apstiprina to, ka Anastasija ir smagi slima un izplata lūgumu.

Informācija visiem, kas seko un jūt līdzi: Anastasija patiešām šobrīd iziet ārstēšanās kursu. Turklāt viņa nav komā un nekad nav bijusi pieslēgta mākslīgajam elpošanas aparātam, nav bezsamaņas stāvoklī, nav zaudējusi atmiņu vai pilnīgas muskuļu atrofijas stāvoklī. Patiesība ir tāda, ka ir slimība ar kuru pašlaik Anastasija cīnās un mērķis ir uzvarēt! Mēs neko nelūdzam, vien aizlūgšanu no saprotošajiem un cieņu pret Anastasiju un tuviniekiem. Mēs nevēlamies publiski paust slimības gaitas detaļas, jo tas ir personiski!

Lasi arī: Smadzeņu vēzis: Pirmie signāli, ka jāvēršas pie ārsta

Близкие актрисы о её болезни: "Правда в том, что есть заболевание и решительная цель его победить." Фото: Лариса КУДРЯВЦЕВА/ЭГ

Pēc radinieku sacītā, viņi seko līdzi plašsaziņas teiktajam un viņiem ir ārkārtīgi nepatīkami redzēt visu, kas parādās presē:

“Lai Dievs piedod visiem, kuri izgudro detaļas, spekulē un izsaka nepamatotas prognozes. Kā arī izgudro apsūdzības tuviniekiem un dažādas provokācijas. Mēs patiesi vēlamies, lai neviens nesaskartos ar šo slimību un nekad to nepiedzīvotu.”

Atgādinām, ka Anastasija Zavorotņuka pēdējos mēnešos ārstējās no vēža. Sākumā aktrise to darīja ārzemēs, lai izvairītos no nevēlamas publicitātes, bet, tā kā ārstēšanās nedeva rezultātus, aktrise atgriezās Krievijā. Ģimene ilgu laiku par smago slimību klusēja, bet tā kā pieaug spekulācijas, tad viņi nolēma nākt klajā ar oficiālu paziņojumu. Presi bija aplidojušas pat tādas ziņas, ka Anastasija jau ir mirusi.

COMMENTS

Pievienot komentāru