Paskaties uz savām plaukstām! Ja uz tām redzams krusts vienā no šīm vietām, tad …

Vai arī tev ir šādi četri krustiņi?

Aplūko savas plaukstas! Vai vismaz viens no krustiņiem atrodas bildē norādītajā vietā?

Lūk, ko nozīmē katrs no tiem!

Rādītājpirksts – veiksme no Jupitera. Tavas pārdabiskās spējas tikai turpina augt, kas liecina par veiksmes un sasniegumu tuvošanos. Tu esi ļoti spēcīgs – spēj absorbēt spēcīgu enerģiju, kā arī novērst daudzus negadījumus.

Lasi arī: Lūk ko nozīmē, ja uz jūsu plaukstas ir burts M; tie ir ļoti īpaši cilvēki

Vidējais pirksts – Saturna pirksts. Saturns ir raganu planēta, un, ja tev krustiņš ir tieši šajā vietā, tas nozīmē, ka tu ātri mācies – it īpaši no savas pieredzes. Tev ir visas iespējas atklāt savas spējas. Brīnumaina ir meditācija! Arī taviem sapņiem ir simboliska nozīme.

Zeltnesis – Saules pirksts. Tu esi apveltīts ar milzīgu seksuālo un pievilcības enerģiju, tieši tāpēc spēj apburt ikvienu pretējā dzimuma pārstāvi. Ļoti daudzi uzskata tevi par īpaši pievilcīgu. Veiksme mīlestībā un laulībā.  Svarīgi, lai ar partneri būtu lieliska saderība mīlēšanās procesos.

Lasi arī: Kāds pirksts, tāda harizma: Ko mazais pirkstiņš atklāj par jūsu raksturu

Mazais pirkstiņš – Merkūra pirksts. Un tas maina it visu! Šī planēta patiešām tiek asociēta ar visu maģisko un pārdabisko. Jau no agras bērnības novērojamas pārdabiskas spējas. Tu ne tikai mīli visu mistisko un maģisko, bet tas mīl arī tevi! Liela iespēja atvasītēm to pārmantot!

COMMENTS

Pievienot komentāru