Kāds pirksts, tāda harizma: Ko mazais pirkstiņš atklāj par jūsu raksturu

Mazais pirksts visbiežāk tiek saistīts ar komunikāciju. Ne tikai līnijas atklāj būtisku informāciju par to, bet arī tā forma var ļoti daudz pateikt priekšā. Turklāt mēdz būt tā, ka labās un kreisās rokas mazais pirkstiņš atšķirās. Vai vēlaties par sevi atklāt kādu noslēpumu? Tad apskatiet roku mazos pirkstus, nosakiet to farumu un formu. Un atšifrējums būs zemāk!

Mazā pirksta garums un cilvēka raksturs

A – garš mazais pirksts

Jo garāks pirksts, jo labāk, pēc plaukstu izpētes, cilvēks spēj komunicēt. Šādu pirkstu īpašnieki ir burvīgi, kā arī ļoti harizmātiski cilvēki. Jūs neesat pieraduši padoties bez cīņas, tāpēc vienmēr sasniedzat savus mērķus. Turklāt jūs esat diezgan strādīgs cilvēks, kurš nebaidās no darba. Esat attīstījuši savu daiļrunību tādā mēra, ka spējat pārliecināt ikvienu un šķiet, ka vajadzētu apsvērt politiķa karjeru. Bet šāda tipa cilvēkiem ir viegli realizēties arī pārdošanas jomā.

Lasi arī: Savos 2 gados meitenīte līdzinājās lellei Bārbijai. Kā viņas āriene izmainījusies pēc 10 gadiem

B – vidēja garuma mazais pirksts

Ja pirksts ir vidēja garuma, tad tas nozīmē, ka esat stabils cilvēks. Jums jau sen ir izveidojies savs viedoklis par notiekoši. Ja kāds jūs kādreiz mēģina pārliecināt par ko citu, tad tas ir neiespējami. Jūs neesat cilvēks, kurš viegli nodod savus ideālus. Turklāt šāda garuma pirksts liek domāt, kad diegzna viegli protat sazināties ar cutiem. Jums nav problēmu ar citiem atrast kopīgas tēmas, tāpēc jums ir daudz draugu.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru