Itālijā dzīvojoša sieviete atklāj reālo situāciju, kāda pašlaik tur valda

Itālijā dzīvojoša sieviete stāsta, kas pašlaik notiek valstī saistībā ar koronavīrusu:

Jūs man lūdzat, lai pastāstu reālo situāciju Itālijā. Pastāstīšu, jo redzu, ka Latvijā situāciju neuztver nopietni. Jā, arī es to sākumā neuztvēru nopietni, tāpat ka daudzi mani draugi un arī Itālijas valdība diemžēl.
Tas, ko es rakstu, ir sausi fakti un gadījumi no oficiāliem informācijas avotiem, neviena FB posta vai apkārt klejojošu whatsapp ziņu.

Uz šodienu, 12. martu, Itālijā ir vairāk kā 12 000 saslimušo, no tiem izārstējušies ir 1045, miruši 827, smagā stāvoklī 1028.
Dati https://www.worldometers.info/coronavirus/

Pirms pāris nedēļām daži gadījumi nevienu nesatrauca, kopīgi iesmējām, samainījāmies ar whatsapp jociņiem, un turpinājām mierīgi dzīvot tālāk. BET – skaitlis 12 000 ir sasniegts 2 nedēļu laikā!!!
Slimnīcas ir pārpildītas, tiks veidotas speciālas slimnīcas tikai vīrusa pacientiem, jo parastajās vairs nepietiek vietas. Nepietiek respiratoru intensīvās terapijas nodaļās, nepietiek ārstu un medicīniskā personāla!
Bet saslimušo skaits turpina augt….vakar vien bija 2200 jaunu gadījumu…

Lasi arī: Fotattēlā ir suns, bet tikai nedaudzi to atrod. 98% padodās pēc 10 minūšu meklēšanas

Nomirst tikai vecie? Jā, no pieejamās informācijas tā var secināt, bet tas ir pagaidām, jo vecie cilvēki saslima pirmie, BET nu jau ir pāris dienas, kad saslimst arvien vairāk jaunu cilvēku. Jaunākajam, kurš šobrīd ir pieslēgts pie mākslīgās elpināšanas aparatūras Milānas slimnīcā, ir 18 gadi…
Pirmajam saslimušajam Itālijā ir 38 gadi, sportists, pirms saslimšanas nedēļas laikā bija noskrējis 2 pusmaratonus. Saslima, pie mākslīgās elpināšanas bija pieslēgts no 20. februāra līdz 10.martam, aizvakar sāka elpot pats, vakar esot sācis runāt. Kāpēc tik smagi? Kā skaidro ārsti, tik aktīviem sportistiem ir zema imunitāte, pēc 2 pusmaratoniem puiša imunitāte ir bijusi tik zema, ka nav spējusi cīnīties ar slimību.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

Pievienot komentāru