Pastiprinās valdošo haosu, neziņu – astrologs Baņķis brīdina par dižčika laika sākšanos

Astrologs Kristaps Baņķis sociālajos tīklos atgādina, ka ceturtdien gaidāma pilnmēness kulminācija ar ko arī aizsāksies dižčika laiks. Ko varam sagaidīt?

K. Baņķa lapa Astrocentrs.lv atgādina, ka ceturtdien, plkst. 21.26, gaidāma pilnmēness kulminācija. Savukārt tās izskaņā, 30. janvārī, aizsākas dižčiks, kas ilgst līdz 21. februārim.

Tas “pastiprināšot valdošo haosu, neziņu un info plūsmas “zaķa cilpas””, norāda astrologs.

Dižčika laiks ir tēlaini salīdzināms ar informācijas, tehnoloģiju, komunikācijas, saskarsmes, izglītības un jauniešu jautājumus pārzinošu priekšnieku, kurš devies atvaļinājumā un izdevis noteikumus, ka neviens nedrīkst uzsākt neko jaunu, vien turpināt iesākto.

Atstāti bez vajadzīgās vadības un saprašanas šajos jautājumos, cilvēki pieļaus būtiskas kļūdas. Atgriezies no atvaļinājuma priekšnieks Merkurs tā vien jaudās labot nebūšanas, neatzīstot neko no paveiktā kā lietderīgu. Biznesā tas nes lieku laika, naudas un darba izšķērdēšanu kaisīšanu vējā.

Visīstākā birokrātija, kur neviens par neko nav atbildīgs, bet klapatas aizņem visu laiku, norādā Kristaps Baņķis.

Par čika laiku dēvē periodu, kad Mēness zaudē saikni ar kādu no planētām un maina novietojumu no vienas zodiaka zīmes nākamajā. Či­ka laiks ie­stā­jas ap­mē­ram ik pēc di­vām die­nām un ilgst no da­žām se­kun­dēm līdz vai­rā­kām stun­dām. Ga­dās arī, ka Mē­ness bez kur­sa ir di­vas die­nas pēc kār­tas. As­tro­lo­gu do­mas par či­ka lai­ka ie­tek­mi at­šķi­ras.

Lasi arī: TESTS: Uzzini, vai drīzumā gaidīt veiksmi un panākumus!

Astrologs un biznesa numerologs Kristaps Baņķis uzsver, ka čika laiks nav nekāds bubulis. Tas palīdz dvēseliskos, atpūtas jautājumos, bet ved sāņus no prāta un praktiskām darbībām. Šo laiku noteikti var izmantot lietderīgi, darot ko dienu fonam atbilstošu.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu ko darīt un ko nedarīt šajā laikā (dažādi padomi) 

Pievienot komentāru