Patiesais iemesls, kāpēc tu visiem besī. Negatīvo īpašību horoskops

Lauva: lielīgs

Lauvas reputācija vēsta, ka viņam patīk atrasties starmešu gaismā un pievērst uzmanību, bet neviens nekad nav pateicis, ka tev patiesībā piemīt talants, lai šajā uzmanības centrā atrastos. Tikai tāpēc, ka esi ieinteresēts mākslās, nenozīmē, ka esi mākslinieks. Tu dzīvo maldos, domājot, ka esi labāks, nekā patiesībā esi.

Jaunava: nosodošs

Jaunava, tu esi tāds tiesnesis. Tu izslēdz ikvienu no savas dzīves, un agrāk vai vēlāk pat tie, kas tevi mīl, sapratīs, kāds esi patiesībā, un viņiem ar tevi nebūs viegli. Tu vari gribēt pārstāt nosodīt visus un visu, ko redzi, bet patiesībā tu to nevari, jo esi Jaunava.

Svari: pasīvi agresīvs

Problēma nav tā, ka esi pārāk jauks, bet gan tas, ka tu esi pārāk negodīgs ar mums. Ir ļoti, ļoti uzskatāmi redzams, ka tu nevari pateikt, ko tu domā, īpaši, kad tas tev pašam būtu ļoti vajadzīgs. Un tā vietā, lai vienkārši visu pateiktu tā, kā tas ir, tu ļausies “saldām” runām, kamēr mums kārtējo reizi nebūs nojausmas, ko tu patiesībā gribi, vai kā tu jūties.

Lasi arī: Astrologi apkopojuši 5 Zodiaka zīmes, kurās dzimst pašas gudrākās sievietes

Skorpions: nomācošs

Patiesība ir tā, ka tevis mēdz būt vienkārši par daudz. Jā, jā, tu vari domāt, ka esi nepārspējams un unikāls. Kā būtu, ja vismaz uz vienu dienu, tu nebūtu tipisks Skorpions? Tas nav iespējams, jo tu nevari mainīties. Tu esi iestidzis savā būtība, un esi nolēmis, ka tava reliģija, kuru tu pielūdz, esi tu pats.

Strēlnieks: noslēdzies

Nevarētu teikt, ka vajadzība būt vienam, ievērot privātumu un noslēgtība ir sliktas lietas. Bet problēma ir tā, ka tipisks Strēlnieks ir persona, kura pilnīgi nopietni neko negrib ar citiem. Jāsaka, ka pēc kāda laika tas būs diezgan garlaicīgi. Un tā arī ir problēma: tu esi garlaicīgs. Tu esi pats savā personiskajā brīnumu pasaulē, un tu aizmirst tik vienkāršas lietas dzīvē, kā, piemēram, draudzība vai attiecības ar citu dzīvu būtni.

Lasi vēl: FIB veiktajā pētījumā noskaidrots, kuras ir pašas bīstamākās zodiaka zīmes

Mežāzis: apspiež emocijas

Problēma ir tā, ka tu atkal un atkal apspied savas jūtas, līdz beidzot vienā dienā tās eksplodē un iznāk ārā. Patiesībā, tev pārāk daudz patīk dzirdēt pašam savu balsi, un visvairāk tev tā patīk, kad tu kādu citu noliec pie vietas. Un pašam tev šķitīs, ka esi ļoti gudrs.

Ūdensvīrs: manipulators

Tev patīk klusēt. Tas viss ir labi, līdz mēs uzzinām, kāpēc tu klusē: tu plāno mūsu iznīcināšanu. Patiesībā, tu esi diezgan nelietīgs, jo mēdz nozagt citu cilvēku nozīmīgumu, tu melo, lai panāktu savu.

Tu esi tas melis, kurš smejas un izliekas, ka esi nevainīgs, bet patiesībā esi shēmotājs un manipulators, kurš darbojas ēnā. Problēma ir tā, ka tu neesi godīgs, tu melo. Un jo tālāk tu ej, jo tu pārliecinoši un ar nolūku melosi atkal un atkal.

Lasi vēl: Šīm Zodiaka zīmēm visvairāk veicas mīlestībā – un viņi to pat nenojauš!

Zivis: pārāk jūtīgas

Tu tiec uzskatīts par vienu no stulbākajām zodiaka zīmēm, kuru var viegli apcelts, izjokot un kaitināt. Tu esi gauss, tu esi tā persona, kas visiem zināma kā “pārāk jūtīga” un “pārāk emocionāla”.

COMMENTS

Pievienot komentāru