Pāvels Globa izteicis prognozi par 4 zodiaka zīmju pārstāvjiem, kuriem maija otrā puse būs īpaši veiksmīga – gan mīlestībā, gan profesionālajā jomā

Šo zvaigznāju pārstāvjiem pēdējais pavasara mēnesis un tā otrā puse būs īpaši veiksmīgi.

Slavenais astrologs Pāvels Globa pastāstīja, kurām zvaigžņu zīmēm maija mēnesis būs patiešām veiksmīgs. Šie zvaigznāju pārstāvji izjutīs ilgi gaidīto veiksmi biznesā, kā arī veiksmi darbā.

AUNS – Pēc astrologa domām, maijs viņiem būs ārkārtīgi produktīvs mēnesis. Tomēr, lai gūtu lielus panākumus, ir jāpieliek visas pūles – viss pats rokā, kā saka, nekritīs. Tajā pašā laikā, gūstot panākumus, jums nevajadzētu izvirzīt sevi augstāk par citiem, jums jāpaliek reālistiskam un vispirms jāpaļaujas uz sevi. 10.-20.maijs ir piemērots laiks ideju īstenošanai un nākotnes plānu veidošanai. Tagad laime ir jūsu pusē, jums vienkārši jāizmanto iespējas.

Lasi arī: Acteku prognoze: kurš ir tavs aizstāvis saskaņā ar dzimšanas datumu – iespējams, precīzākais apraksts par tevi

VĒRSIS – Pēc sarežģītā dzīves perioda Vērsim maijā jāsāk virzīties uz priekšu. Tādēļ jūs varat ķerties pie lietas ar jaunu sparu. Kā saka astrologs, būs iespēja nodibināt attiecības ar tiem, ar kuriem ilgu laiku nebija iespējams atrast savstarpēju sapratni. Mēneša otrajā pusē darbos būs rosība, kas pavērs jaunas iespējas un izredzes.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kuras zīems ir paši lielākie maija otrās puses veiksminieki 

Pievienot komentāru