Pāvels Globa: Ko veiksmes un laimes planēta Jupiters atnesīs katrai zodiaka zīmei 2021. gadā?

Augstāku planētu sarežģītu savienojumu neesamība un aptumsumu skaita samazināšanās šim gadam piešķirs vieglumu. 2021. gadā būs 2 Saules aptumsumi un 2 Mēness aptumsumi.

2020. gadā bija seši aptumsumi, tāpēc gads kļuva tik grūts. Aptumsumi cilvēka dzīvē bieži ienes negaidītas liktenīgas situācijas un izmaiņas. Tas izraisa daudz stresa un trauksmes.

Saules aptumsumi paver jaunas iespējas un perspektīvas. Mēness aptumsumi, gluži pretēji, nes negatīvu enerģiju un atņem mūsu dzīvei to. Tas svaukārt kas vairs neveicina mūsu attīstību.

Retrograditātes neesamība tajā – divas personīgās planētas – Venēra un Marss – dos dinamiku un enerģiju visā 2021. gadā. Pērn naudas planēta Venēra tās retrogrāda periodā palēninājās un radīja papildu finansiālus zaudējumus.

Marss ir ātruma un dinamikas planēta, tas palēnināja jebkādu uzņēmējdarbības un projektu attīstību, radīja konfliktsituācijas. Jā, un ar veiksmi viss bija slikti 2020. gadam, jo ​​galvenā veiksmes un veiksmes planēta – Jupiters atradās Mežāža zīmē, kas to ierobežo un nomāc.

Lasi arī: Meitene filmēja sevi pie ūdenskrituma un nejauši nofilmēja šo. Cilvēkiem redzot šo video asaras tecēja pār vaigiem kā pupas

Bet jau 2020. gada 19. decembrī šī planēta pārcēlās uz draudzīgāku Ūdensvīra zīmi, kas piepildīs telpu ar pozitīvu un laimīgu enerģiju.

Visvairāk Jupiters jaunajā gadā dāvās veiksmi un veiksmi 5 zodiaka zīmēm:

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru