Pēc iepazīšanās ar nākamo znotu, māte atrada senu fotogrāfiju. Viņa bija šokēta!

Nākamā sievas māte miglaini atcerējās, ka laikā, kad Heidijai bija 6 gadi, viņai bija pielūdzējs līdzīgā vecumā, kuru arī sauca Eds. Viņi toreiz iepazinās atvaļinājuma laikā, un abi tā sadraudzējās, ka kopā pavadīja burtiski abas atvaļinājuma nedēļas. Taču, kad atvaļinājums beidzās, katra ģimene devās savās mājās, un kontaktus ar jaunajiem paziņām neuzturēja.

Heidijas māti mocīja nemiers, viņa nekādi nespēja aizmirst šos pagātnes notikumus, kas nesen uzausa atmiņā. Kad viņa devās mājās, uzmeklēja vecos ģimenes albumus un sāka tos cītīgi pārlapot.

Kad māte atrada fotogrāfiju, viņa nespēja noticēt savām acīm! Fotogrāfija, no kuras viņai pretī raudzījās sešgadīgā Heidija, viņai blakus esošais puisis bija viņas līgavainis!

Kā vēlāk atklājās, pirms 20 gadiem Savitu un Pārkeru ģimenes vienā un tajā pat laikā atpūtās Turcijas kūrortā. Bērni šajās brīvdienās iepazinās, kad abi bija vēl pavisam mazi, un iedraudzējās. Viņi jau tad bija nolēmuši – kad izaugs lieli, viņi noteikti būs kopā. Vecāki, protams, par to visu tajā laikā tikai iesmēja.

Lai gan abas ģimenes, kas iepazinās atvaļinājuma laikā, attiecības neuzturēja, un katra no ģimenēm dzīvoja savā pilsētā, pēc daudziem gadiem liktenis izlēma izspēlēt ar viņiem neticamus notikumus.

 

Lasi vēl: 15 lietas, ko dara gandrīz visas sievietes, bet to neatzīst

 

Pēc šāda situācijas pavērsiena nevienam vairs nebija šaubu – jaunieši ir radīti viens otram! Visi kā viens skandināja: tik laimīgu jauno pāri vēl nekad nav gadījies redzēt!

Avots: dozakata.club

Pievienot komentāru