Ko nedrīkst darīt ar laulības gredzenu, ja vēlies laimīgu laulības dzīvi

Laulības gredzens ir jaunlaulāto mīlestības un uzticības apliecinājums. Gredzeni simbolizē jaunas ģimenes sākumu, tāpēc, izvēloties laulības gredzenus, jaunais pāris parasti pret šo pienākumu izturas ļoti atbildīgi.  

Nēsājot laulības gredzenu, ir vērts ievērot sekojošus ieteikumus – ja vēlies, lai jūsu laulības saites ir stipras un ģimenē valda laime.

1. Topošā vīra un sievas gredzeniem ir jābūt vienādiem. Nereti dāmas izvēlas šaurākus laulības gredzenus vai tādus, kuros glīti mirdz akmentiņš, taču jāteic, ka nevienādu laulības gredzenu izvēle var novest pie nesaskaņām ģimenē.

2. Nekad nedodiet kādam citam uzlaikot savu saderināšanās gredzenu, jo tādā veidā tu vari atdot savu ģimenes laimi. Ja tomēr kādu iemeslu dēļ nav iespējams izvairīties no laulības gredzena iedošanas uzlaikot kādam citam, nekādā gadījumā nenododiet to no rokas rokā. Nolieciet to uz galda vai uz citas virsmas.

3. Laulības gredzenu sortiments ir plašs, tiek piedāvāti gan gredzeni ar zīmējumiem, gan ar nelīdzenu, raupju virsmu. Jāteic, ka saskaņā ar senām tradīcijām, laulības gredzenam ir jābūt pilnīgi gludam, jo tad arī laulības dzīvē viss ies gludi.

4. Ja ļoti vēlies laulības gredzenu ar zīmējumu, tādā gadījumā izvēlies tādu zīmējumu, kas pēc būtības veidots no maigām un plūstošām līnijām.

5. Laulības gredzeni, kuri veidoti no diviem dažādiem zelta apvienojumiem, vērtējami kā neveiksmīga izvēle. Šāds gredzens nozīmē, ka laulības dzīvē vienam no otra būs noslēpumi, iespējams – paralēlas attiecības.

6. Tradīcijas vēsta, ka par laulības gredzeniem atbildīgs ir līgavainis. Pirms ienes tos savā mājoklī, trīs reizes noskaiti: “Ilgai un laimīgai dzīvei! Āmen!”.

 

Lasi vēl: Kāpēc no vīriešiem aiziet labas sievas

 

7. Ticējumi vēsta, ka laulības gredzenu neklājas ņemt nost. Taču, ja to ilgstoši nēsā, var iedzīvoties sliktā pašsajūtā, tā kā gredzens bloķē enerģijas plūsmu. Labāk ieteicams to uz nakti novilkt.

8. Ja sievas vai vīra gredzens ir pazudis, nedēļas laikā ir nepieciešams iegādāties vietā tieši tādu pašu.

9. Ja esi atradis laulības gredzenu, tā ir laba zīme. Tas nozīmē, ka drīzumā iestūrēsi laulības ostā vai pieteiksies mazulis. Taču glabāt atrastu gredzenu nevajag, labāk to pārkausē par citu rotu.

10. Nekādos apstākļos nemetiet savu laulības gredzenu! Tie simbolizē mīlestību, tāpēc tāda attieksme pret tiem nav pieļaujama!

 

Avots: dozakata.club

Pievienot komentāru