Kāpēc no vīriešiem aiziet labas sievas

Ir tik ierasts dzirdēt, ka sieviete ir pavarda turētāja – mūsu sabiedrībā tā ir pieņemts. Vīrieši no savas sievietes sagaida, ka viņa būs laba saimniece, rūpīga māmiņa kopīgiem bērniem, kaislīga mīļotā un uzticīga draudzene. Bet ko viņi ir gatavi dot pretī?

Ļoti bieži vīrieši uzskata, ka vienīgais viņu pienākums ir nopelnīt naudu, lai nodrošinātu savu ģimeni.

Bieži vīrieši ieņem augstus amatus, vada savus uzņēmumus, pārvietojas ar dārgu auto, uztur sievu un bērnus, un uzskata, ka visus vīrieša pienākumus ir izpildījis uz 100%.

Viņi uzskata, ka par saviem tēriņiem nevienam nav jāatskaitās, viņi domā, ka aizsēdēties ar draugiem un nepārrasties naktī mājās ir normāli, jo savu vienīgo pienākumu – uzturēt ģimeni, ir nodrošinājuši.

Bet ko dara sieviete?

Protams, sākumā viņas dusmojas un rīko scēnas. Pēc tam saņem pretī kādu dāvanu. Taču ar laiku aizvainojuma kamols tinas arvien lielāks un sāk pārvērsties par kaut ko pavisam lielu. Pamazām attiecībās parādās atsalums un var pat veidoties naidīga attieksme pret vīrieti.

Ja agrāk viņi abi visu darīja kopā, stundām ilgi varēja pļāpāt par niekiem un viens otru grūtā brīdī atbalstīt, tad tagad attiecības ir nonākušas tik tālu, ka nav vairs kopīgas tēmas, par ko parunāt.

Arī gultā atsalums liek par sevi manīt – sākumā viņi viens otram uzgriež muguru, bet pēcāk jau kļūst par pilnīgiem svešiniekiem.

Viss slēpjas tajā, ka vīrietis vairs neiedziļinās sievietes emocionālajā pasaulē, viņš nesaprot, ka viņai vajag ko vairāk. Un, pat ja viņš novērtē sievas pūles tikt galā ar mājas soli un rūpēties par ģimenes pavardu, viņš nesaprot, ka sievietei ar to nav gana.

Jā, viņš skatās uz viņu, bet tajā pat laikā viņš skatās viņai garām, viņš dzird, ko viņa saka, bet viņš nesadzird.

Kad sieviete viļas attiecībās un zaudē pēdējās cerības atjaunot ar vīrieti mīļas un tuvas attiecības, viņa nolemj no viņa aiziet.

Te nu vīrieši ir nesaprašanā – kāpēc viņa aizgāja? “Es taču viņu ar visu nodrošināju, viņai bija viss, par ko viņa varēja sapņot!”.

Un tikai tad, kad viņa aiziet, viņš saprot, cik patiesībā viņa bija dārga. Tikai tad vīrietis aizdomājas, ka viņa dzīve bez viņas vairs nekad nebūs tāda, kā iepriekš.

 

Lasi vēl: Zināmas horoskopa zīmes, kurām 2019. gada pavasarī gaidāma lielā mīla

 

Ja sieviete aizgāja, diez vai izdosies viņu atgūt. Viņas mīlestība pret viņu pamazām nodzisa. Tas nenotika strauji, tas notika pamazām. Tā nodzisa viņa nevērības dēļ.

Vīrieši, sargājiet savu mīlestību, un novērtējiet sievieti, kura ir jums līdzās! Novērtējiet to, ka viņa jūsu dēļ ir gatava uz visu. Neļaujiet nodzist viņas mīlestībai pret jums.

Lai jums izdodas!

 

Avots: rashpil.pw

Pievienot komentāru