Pēc policijas iejaukšanās nāk gaismā negaidītā patiesība par Balvu Gunāra turīgumu

Iepazīšanās šovu zvaigzne Balvu Gunārs pēc plātīšanās par ballēšanos nonācis policijas redzeslokā, un šo notikumu kontekstā atklājusies ļoti pārsteidzoša informācija par Gunāra turīgumu, vēsta portāls Skaties.lv.

Saimnieks paziņo, ka iespējamais sods viņu nesatrauc.

”Policija šodien ierosināja lietu par ballīti. Man atnāca vēstule ar paziņojumu, ka ierosināta disciplinārlieta. Vēstule uz četrām lapām, sūtīta no Daugavpils,” Skaties.lv atklāj Gunārs.

Lasi arī: Pāvels Globa nosauc trīs Zodiaka zīmes, kuras februāra otrajā pusē riskē zaudēt visu

Viņam uz vēstuli jāatbild ar rakstveida paskaidrojumu nedēļas laikā. Gunārs gan tikai nosmej par šo situāciju – policija pret saimnieku esot bezspēcīga, jo Gunāram gluži vienkārši neesot nekādu oficiālu ienākumu un nekādas soda naudas no viņa piedzīt nevarot.

Ja man uzliks sodu, es taču neko nemaksāšu. Pēc ”Saimnieks meklē sievu” filmēšanas man uzlika 35 eiro sodu par to, ka Sipenieci sagaidīju ar aizmetinātām bisēm. Jā, biju mednieks, pēc tam bises tika aizmetinātas un glabātas kā relikvija.

Es taču nevarēju zināt, ka man vajag speciālu izziņu, ka tās bises ir aizmetinātas! Vienvārdsakot – pēc šova man bises atņēma un utilizēja, man uzlika 35 eiro sodu. Sodu maksāt netaisos. Bet atriebties policijai gan! Man gribas atkost atpakaļ,” sašutumu pauž Gunārs.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu jaunatklāto informāciju par Gunāra turīguma statusu

COMMENTS

Pievienot komentāru