Personības un rakstura psiholoģiskais tests palīdzēs jums uzzināt, kāda enerģija jūsos ir izsmelta un kā to atjaunot

3. dzeltenā čakra

“Saules pinums” – jūs, iespējams, periodiski jūtat skābekļa trūkumu, un ir iespējamas panikas lēkmes. Tas norāda uz saules enerģijas trūkumu. Ir daži iemesli, kāpēc jūs to nepietiekat pilnīgai laimei. Jums jāpalielina pastaigu skaits un jāatsakās no atkarībām.

 

4. zaļā čakra

“Sirds” – jūs jūtat emociju trūkumu. Jūs pārstājāt just mīlestību. Zaudēts līdzsvars, iespējamas problēmas ar sirds un asinsvadu sistēmu. Jums jāiemācās atpūsties. Pievērsiet vairāk uzmanības emocijām un izpausmēm. Rūpējieties par augiem, dzīvniekiem, biežāk apmeklējiet parkus un botāniskos dārzus. Daba palīdzēs jums atgūties.

 

5. zilā čakra

“Garīgais” – jūs pārāk ilgi esat pievērsis uzmanību tikai pasaulīgiem uzdevumiem. Materiālisms ir izspiedis tevī līdzjūtību, sisrsnību, mīlestību pret tuviniekiem un citas garīgas vērtības. Visticamāk, jūs jau esat sākuši izjust trauksmi, bezmiegu un citus nervu traucējumus. Lai “dziedinātu”, atgrieziet savu juteklību apkārtējiem.

Lasi arī: Šī sieviete savā izskatā ir ieguldījusi 110 tūkstošus eiro, bet vairums saka, ka viņa naudu izmetusi vējā

 

6. violetā čakra

“Kronis” – jūs, šķiet, esat apjucis, savā ziņā “zaudējis galvu”. Jūs kaut ko savā dzīvē esat pacēlis debesīs, uzlicis uz pjedestāla, un jums to nevajadzēja darīt. Atcerieties, ka neviens nav atcēlis sevis mīlestību, un mīlēt sevi nav kauns, bet gan nepieciešams. Mīlot sevi, jūs sāksiet pareizi attiekties pret citiem. Izpildiet padomu, un galvassāpes izzudīs.

Avots: https://newstes.ru

COMMENTS

Pievienot komentāru