Piestāv visām. 5 kleitas, kurām šovasar noteikti jābūt jūsu skapī

2.Gara punktota kleita

Atcerieties galveno kleitu filmā “Pretty Woman”? Nu to – gaiši brūno ar baltiem punktiņiem. Džūlijas Robertsas varone to bija papildinājusi ar cepurīti un baltiem cimdiem. Tad lūk: šis savienojums – balti punktiņi uz brūna fona – atkal ir modē (lai gan arī jebkuras citas krāsas punktiņi, kas piestāv tieši jums). Atliek tikai piebilst, ka trendā ir nevis tā kokteiļu klasika, kā redzams filmā, bet brīvība un vieglums: volāni, volāniņi, plīvojoši silueti nāk jums palīgā.

Lasi arī: Cilvēki pārsteigti par to, cik Olgai Dreģei un Uldim Dumpim ir lielas pensijas (+VIDEO)

3.Impresionistu stila kleita ar ziedu rakstu

Aktīvi zīmējumi (hipertrofētas rozes, magones), kas kļūst par galveno akcentu,  nebūs laba ideja. Šosezon aktuāli ir pasteļtoņi, vidēja izmēra ziedi dabiskos toņos, kas izskatās kā viegli noputējuši.

4.Kleita ar pārlikumu un dekoltē

Kleita ar pārlikumu mums ir jau sen pazīstama. Ideāls variants komforta ziņā, gan arī labi “sēž” uz auguma: tā uzzīmēs smilšu pulksteni tur, kur tas nekad nav bijis, izteiksmīgi akcentēs dekoltē zonu un iedegušās kājas. Šosezon pērkam ideālo kleitu dabiskajos toņos (jūras, debeszilu, zaļo stiebru vai mandeļu krāsā).

5.Kleita-krekls, kā gan bez tās 

Nē, mums nav vis novecojusi informācija. Vienkārši kleitu-kreklu sievietes ir tā iemīļojušas, ka tā pelnīti nonāk vasaras apskatos jau kuro gadu. Tā kā, ja jums tāda jau ir iegādāta pagājušajā gadā, ar steigu velciet to ārā no skapja. Bet, ja nē, tad ir īstais laiks to iegādāties. Starp citu, šosezon ir aktuāli nu ļoooti apjomīgi modeļi, īsti vīriešu krekli. 

Jūs variet izvēlēties gan biezu krekla audumu, kā arī kokvilnu vai linu (un tas, protams, ir labākais variants karstumā, tiesa gan, ļoti burzīgs). Garums un krāsa, saprotams, jūsu ziņā, taču mēs balsojam par tradicionālajām kreklu krāsām – balto un gaiši zilo, un, protams, arī žilbinošs mini!

COMMENTS

Pievienot komentāru