Piestāv visām. 5 kleitas, kurām šovasar noteikti jābūt jūsu skapī

Pagājušajā gadā ap šo laiku mēs kravājām koferus, pošoties ārzemju ceļojumā, bezrūpīgi dzērām ar draudzeni kokteiļus vasaras terasē vai staigājām pa tirdzniecības centru, noskatot sev jaunas drēbes vasarai. Šosezon ar braucieniem un pastaigām sabiedriskās vietās ir visai sarežģīti, taču vasaru neviens nav atcēlis! Un gaisa temperatūra +30 aiz loga dod mājienu, ka laiks pārģērbties vieglās kleitiņās.

Mēs balsojam par šopingu online režīmā, un, lai jums būtu vieglāk uzstādīt filtrus, izvēlējāmies 5 ideālās kleitas, kuras šovasar būs modes virsotnē un piestāvēs visām (tā vismaz uzskata vadošie fashion izdevumi un stilisti ar vārdu modes pasaulē).

1.Sarafāns ar pogām

Lasi arī: Santehniķis pastāstīja, kāpēc jālej saulespuķu eļļa izlietnē

Tāda sarafāna “kanoniskais” variants – balta un piena krāsa, milzīgas pogas koksnes nokrāsā un piegulošs siluets. Lai gan, ar krāsas izvēli, lencīšu platumu un piegulošuma pakāpi jūs tiksiet galā bez mums, ņemot vērā jūsu krāsu tipu un figūras īpatnības. Vienīgais, ko vajadzētu ņemt vērā: platāks variants ļaus jums pavilkt zem sarafāna gaišas krāsas krekliņu. Tas noderēs ne tik karstā laikā (kā arī vietās, kur jūs justos ne visai ērti ar tik atklātu dekoltē). 

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru