Princis Harijs atradis darbu; Es gan līdz galam nesapratu, ko tieši viņš darīs

Lielbritānijas princis Harijs atradis darbu, lai nodrošinātu ģimeni ar naudu, pēc tam kad viņš, kopā ar sievu Meganu, atteicās atteicās no karaliskās ģimenes locekļu pienākumu pildīšanas.

 

Viņš strādās ASV personības izaugsmes un garīgās veselības firmā “BetterUp”, vēsta raidorganizācija BBC.

Viņa amats būs ietekmes vadītājs. Darba mērķis būs “veicināt kritiskus dialogus par garīgās veselības jautājumiem, veidot atbalstošas un līdzjūtīgas kopienas, kā arī radīt vidi godīgām un atklātām sarunām”.

Pagaidām nav precīzi zināms, kādi būs Saseksas hercoga pienākumi, darba laiks un atalgojums.

Pagājušā gada martā princis Harijs un viņa sieva Megana atteicās no karaliskās ģimenes locekļu pienākumu pildīšanas. Šomēnes Saseksas hercogi televīzijas personībai Oprai Vinfrijai sniedza interviju, kurā apsūdzēja karaļnamu rasismā.

Princim Harijam jaunajā amatā nebūs padoto. Kad strādāšana klātienē atkal būs droša, viņš daļu darba laika aizvadīs “BetterUp” galvenajā mītnē Sanfrancisko, medijiem pavēstīja kompānijas vadītājs Aleksijs Robišo.

Saseksas hercogs varēs ietekmēt lēmumus, kas saistīti ar produktu stratēģiju un labdarības projektiem.

Laikraksts “The Wall Street Journal” norāda, ka korporatīvajā pasaulē ietekmes vadītāja amats ir reti sastopams. Tas biežāk atrodams bezpeļņas organizācijās, piemēram, “Amnesty International”.

Lasi arī: Krievijā policija atrod “bērniņu-maugli”; māte ir no Latvijas

2013.gadā dibinātais uzņēmums “BetterUp” piedāvā virtuālus koučinga, psihologa un mentora pakalpojumus 49 valodās.

Princis Harijs iepriekš aktīvi iesaistījies tādās iniciatīvās kā “Invictus Games”, kas bruņoto spēku karavīrus mudina izmantot sportu kā psiholoģiskās un fiziskās rehabilitācijas rīku.

Saseksas hercogi dzīvo Kalifornijā un pēc atteikšanās no karaliskās ģimenes pienākumiem ir kļuvuši finansiāli neatkarīgi. Pagājušogad pāris noslēdza līgumu ar video straumēšanas kompāniju “Netflix” un mūzikas straumēšanas firmu “Spotify” par satura veidošanu.

Arī interesanti:  Astroprognoze aprīlim. Kas gaida mīlestībā un attiecībās?

Pievienot komentāru