Reti kurš no jums zina vēl citus veidus, kā izmantot dezodorantu – lūk, idejas, kuras man pat prātā ienākt nevarēja

Dezodorants ir viens no svarīgākajiem produktiem mūsu kosmētikas somiņā. Ja no rīta aizmirsīsi iesmērēt to padusēs, dienas vidū vari kļūt par nepatīkama aromāta avotu.

Bet reti kurš zina vēl citus veidus, kā izmantot dezodorantu.

1. Neļaut sasvīst ādai zem krūtīm

Neatkarīgi no tā, vai tu nēsā krūšturi vai ne, vasara ir laiks, kad pastiprināti svīstam. Līdz ar to sievietes saskaras ar problēmu, ka āda zem krūtīm sviedru dēļ mēdz iekaist.

Tāpēc izmantojiet šo vienkāršo triku un no rīta ar dezodorantu iesmērējiet ne tikai paduses, bet arī ādu zem krūtīm.

2. Cīņā pret pumpām

Uzsmērējiet dezodorantu-antiperspirantu uz pumpām un tas attīrīs jūsu ādu.

3. Pret noslīdējušām saulesbrillēm

Ja arī tev no deguna slīd nost saulesbrilles, tad esi lietas kursā cik kaitinoši tas mēdz būt. Šis mazais triks noderēs, lai no tā izvairītos – nosmērē saules brilles kājiņas ar dezodorantu, un tās stāvēs tieši tur, kur tām jābūt.

4. Pret matu pielipšanu

Karstā un mitrā laikā saskaramies ar problēmu, ka mati pielīp pie pieres. Tie ne tikai šādā veidā ātrāk taukojas, bet arī rada neglītu koptēlu. Tāpēc ņem talkā šo padomu – nosmērē ar dezodorantu matu līniju uz pieres, un šī problēma vairs tevi neskars.

 

Lasi vēl: Aktivētā ogle spēj ārstēt neskaitāmas saslimšanas: lūk, saraksts ar kaitēm, no kurām tiksiet vaļā. To ir vērts zināt!

 

5. Uzvelc šaurus džinsus bez pūlēm

Šaurus džinsus ir skaistas, bet ne vienmēr ērtas. Un reizēm vēl grūtāk ir tās uzvilkt -nosaukums vien jau pasaka gana daudz.

Ja uz gurnu līnijas ar dezodorantu uzvilksi vertikālu līniju no augšas līdz apakšai, šauro džinsu uzstīvēšanas problēmas tevi vairs neskars.

6. Pret nepatīkamu pēdu aromātu

Tā kā uz mūsu kājām ir liels skaits sviedru dziedzeru, nereti varam saskarties ar pastiprinātu kāju svīšanu un nepatīkamu aromātu. Ir ļoti svarīgi pievērst pastiprinātu uzmanību kāju higiēnai. Apstrādājiet tīras pēdas ar dezodorantu un neaizmirstiet arī nosmērēt pēdu apakšu.

7. Pret sakairinātu ādu

Nereti cīnoties ar nevēlamo apmatojumu bikini zonā pēc skuvekļa lietošanas āda iekaist. Dezodorants-antiperspirants palīdzēs ādu nomierināt un neļaus tai kļūt jutīgai. Viss, kas jums jādara, ir uzreiz pēc matiņu noskūšanas ādas laukumu apstrādāt ar dezodorantu.

Avots: fromlife.net

Pievienot komentāru