Sieviete katru dienu dzēra 3,5 litrus ūdens. Pēc mēneša viņa pārādīja, kā izmainījusies

5. diena – “Skrienu uz tualeti ik pēc 20 minūtēm!”

Ņemot vērā to, ka mūsu ķermeni 60% sastāda ūdens, tad regulāra tā dzeršana ir nepieciešama, lai uzturētu normālas organisma funkcijas. Tomēr 3,5 litri ievērojami pārsniedz parasto daudzumu. Tāpēc sievietei nācās dzert pat tad, kad viņa to nemaz nevēlējās, turklāt viņa “jutās pilnīgāka, neskatoties uz to, ka ēda mazāk.” Vistraucējošākais tomēr bija biežā skriešana uz tualeti.

10. diena – ūdens sāk darboties

“Es jūtos citādi, jo īpaši no rītiem. Lai iesāktu dienu man parasti vajadzēja kafiju, bet tagad es jūtos enerģijas pilna jau pieceļoties,” sacīja sieviete. Turklāt viņa atzīmēja, ka arī viņas izskats ir uzlabojies, lai arī jau iepriekš izskatījās labi: “Varbūt, ka tas ir placebo efekts, bet es jūtu, ka mani mati ir spīdīgi un āda mirdzošāka.”

Lasi arī: Kāpēc sievietes pēc 40 neizraisa interesi vīriešos?

15. diena – enerģija

Eksperimenta vidū sieviete atklāja, ka viņu pārņem enerģija, kaut arī kafijas daudzums bija krietni samazināts. Viņa juta, ka sāk vairāk kustēties: “Es labāk guļu un jūtu, ka mans ķermenis jau ir pielāgojies šim dzīvesveidam, jo jūtu lielas slāpes, kad neesmu padzērusies.”

20. diena – daudzi saka, ka izskatos laimīgāka

Sieviete turpināja daudz skraidīt uz tualeti un pamanīja, ka urīns ir kļuvis “tīrāks”. Apkārtējie sāka runāt par viņas izskata pārmaiņām: āda sāka izskatīties tīrāka un pazuda tumšie loki zem acīm: “Tas var izklausīties dīvaini, bet es jūtos aizvien labāk un labāk. Man vairs nav problēmu ar tik lielu ūdens daudzumu: tas ir kļuvis par manu ikdienu.”

30. diena – eksperimenta noslēgums

“Šī ir mana mēģinājuma pēdējā diena, man joprojām bieži jāiet uz tualeti un es izjūtu pastāvīgas slāpes. Bet, neskatoties uz to, es jūtos labi. Iespējams, ka 3,5 litri dienā ir daudz, bet katrā ziņā es sapratu, ka pirms tam neesmu dzērusi pietiekami daudz ūdens,” sacīja sieviete.

Pievienot komentāru