Šīs 4 Zodiaka zīmes ir izteikti spēcīgas pret likteņa triecieniem

MEŽĀZIS

Mežāzis netic veiksmei, bet gan darbam un neatlaidībai. Tieši šī ticība padara viņu par tik izturīgu un stipru, lai arī kādas likteņa brāzmas triektos viņam virsū.

Viņš ir ambiciozs un par spīti nepadodas. Pat vistumšākie dzīves periodi viņam kalpo kā vislielākais iedvesmas avots, jo Mežāzis tic saviem spēkiem un par sevi ir pārliecināts. Viņš strādā gudri nevis smagi, tāpēc spēj rast risinājumu pat ļoti nepateicīgās situācijās.

Lasi arī: 5 Zodiaka zīmes, kuras parasti ir vislabākie vecāki

VĒRSIS

Ko Vērsi gribēs, to Vērsis sasniegs. Neskatoties uz to, ka Vērsis izskatās slinks, viņš ir stiprs. Ne velti viņš ir Vērsis. Ja vajadzēs, tad paveiks to, kas jāpaveic. Tas gan nenozīmē, ka viņš to darīs ar smaidu uz lūpām. Viņš var sūdzēties, bet tas tikai, lai izventilētu visu negatīvo.

Kas kādam ir šķērslis, tas Vērsim nereti ir pilnīgs nieks. Bet Vērsim ir jāgrib. Viņš ir retais, kurš tiešām spēj sasniegt daudz un pārvarēt vēl vairāk.

Viena īpašība, kas ir īpaši vērtīga dzīves tumšajā posmā ir viņa spēja uz notiekošo raudzīties ar vēsu prātu. Viņa izturības pamatā ir neiespringšana uz sīkumiem.

Lasi arī: Auns bļaus, Ūdensvīram “aizies širmis”. Kā katra Zodiaka zīme reaģē uz partnera nodevību?

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīra neremdināmā ziņkāre un taisnīgums ir galvenais dzinulis, kas viņam liedz apstāties pie visdažādākajiem šķēršļiem.

Viņš uz notiekošo spēj raudzīties no dažādiem skatupunktiem. Kad saslēdzas viņa loģiskā puse ar radošumu, pat vislielākajiem izaicinājumiem iespējams tikt pāri. Tikai jāpalauza galva.

Ūdensvīrs zina, ka viņam nav atbilžu uz visiem jautājumiem, bet nekad nenokar galvu, kad tās nepieciešams atrast. Un viņš atrod. Agrāk vai vēlāk, bet atrod.

COMMENTS

Pievienot komentāru