Šis būs gaidāms 14.decembrī. Šī diena būs saistīta ar daudziem riskiem, izlasot šo tu vari novērst to kas tuvojas

Finanses, bizness un darbs 14. decembrī

Pēdējais 2020. gada aptumsums ir apziņas pārveidošanās laiks, kad kļūst iespējams pārskatīt plānus un prioritātes, atbrīvoties no iekšējiem blokiem un sākt ceļu uz labklājību. Diena būs pozitīva tiem, kas tiecas pēc gaismas, un negatīva tiem, kas mēģina iemānīt laimi savā dzīvē. Finanšu darījumi 14. decembrī var būt bīstami: pastāv risks pakļauties piedzīvojumiem un zaudēt ietaupījumus.

Biznesa vidē nevajadzētu dzīties pēc daudzuma, labāk pievērst uzmanību kvalitātei. Aptumsuma dienā nevajadzētu sākt neko jaunu, it īpaši, ja neesat pārliecināts par savām spējām. Šīs dienas ir paredzētas prioritāšu pārvērtēšanai un mainīšanai, kā arī pārdomām un turpmāko uzvaru plānošanai.

 

Mīlestība un attiecības Saules aptumsuma laikā

Aptumsums nav labākais laiks, lai kārtotu lietas vai nu ar mīļajiem, vai ar kolēģiem. Šajā dienā jūtas saasinās, un jūs neviļus varat izraisīt skandālus un konfliktus. Astrologi iesaka pavadīt vairāk laika vientulībā, ja emocijas nevar nomierināt. Diena būs pilna ar dusmu uzliesmojumiem, un šajā stāvoklī daudzi var pieņemt nepareizus lēmumus, kurus nevar atcelt vai labot.

Tiem, kas meklē attiecības, visticamāk, veiksme smaidīs aptumsuma dienā, taču kļūdīties ar izvēli būs viegli. Pirmdien astrologi neiesaka sākt jaunas, draudzīgas, biznesa vai romantiskas attiecības, lai vēlāk nebūtu vīlušies.

 

Noskaņojums un veselība pirmdien

Emocionālais fons aptumsuma dienā būs nestabils, un ir svarīgi šo dienu pavadīt mierīgā ritmā, lai izslēgtu konfliktus.

Pirmdiena, 14. decembris, būs diena, kad mazie vārdi var pārtraukt spēcīgas saites un pat sākt nesaskaņas. Astrologi iesaka to ņemt vērā, kā arī saglabāt mieru visās situācijās, ķerties pie elpošanas paņēmieniem un atteikties sazināties ar lielu skaitu cilvēku.

Lasi arī: Sēru vēsts: No Covid-19 miris slavens un iemīļots Latvijas mācītājs

Aptumsuma dienā bieži ir hronisku slimību saasināšanās gadījumi. Var rasties problēmas ar redzes un dzirdes orgāniem. Palielinās arī saaukstēšanās risks. Pirmdien ir svarīgi rūpēties par savu veselību, izslēgt pārmērīgu darbu un palielinātu fizisko aktivitāti, nevis sēdēt melnrakstā un, ja iespējams, apiet pārpildītās vietas.

Avots: vesiskitim

COMMENTS

Pievienot komentāru