Slavenais Pāvels Globa nosaucis zvaigžnu zīmes, kurām rudens sākums nebūs viegls laiks

 
Krievijas zvaigžņu speciālists Pāvels Globa uzskata, ka septembra otrajā pusē visām zīmēm jācenšas līdzsvarot darbu un personīgo dzīvi. Visveiksmīgākie mēneša datumi būs  16. datums un 24 atums. Bet labāk būt uzmanīgiem 19., 23.,  un 26. datumā.

Un, lai gan septembra otrā pusē nebūs īpašu negatīvu tendenču, šis mēnesis nebūs viegls četrām zodiaka zīmēm.

Zvaigžņu zīmes Auns pārstāvji saskarsies ar grūtībām. Dažreiz jūs pat vēlaties atteikties no visa, bet harizma un jautrs raksturs palīdzēs tikt galā ar grūtībām.

Lauvu gaida sadzīves grūtības. Tie, kas dzimuši zem šīs zīmes, vēlēsies atjaunināt interjeru vai iegādāties jaunu aprīkojumu, taču remonts aizkavēsies un radīs diskomfortu. Tomēr visas šīs “nepatikšanas” tuvinās Lauvu mīlestībai un ciešākām attiecībām.

Lasi arī: 73 gadu vecumā vecmāmiņa pārmācija krāpnieku– viņš vēl ilgi nevarēja atgūties

Septembra otrā puse Jaunavām būs grūts laiks, taču tas būs saistīts ar to, ka viņi padodas rudens drūmajam noskaņojumam. Darbs ar daudziem uzdevumiem palīdzēs tikt galā ar sliktu garastāvokli. Šādi Jaunavas var novērst uzmanību.

Septembrī Svari var saskarties ar grūtu izvēli. Viņiem būs jāizlemj, ko viņi vēlas vairāk: pavadīt laiku kopā ar mīļajiem vai attīstīt karjeru. Tajā pašā laikā tuvajiem cilvēkiem būs nepieciešama zīmes pārstāvju uzmanība, un darbā parādīsies daudzsološi projekti.

Pievienot komentāru