Sony prezentē jaunus produktus izstādē IFA 2019

Plašpatēriņa elektronikas izstādē IFA 2019 Berlīnē, kas sāksies piektdien, 6. septembrī, Sony demonstrēs savu jaunāko produktu klāstu un tehnoloģijas.

Sony preses konferencē, kas notika šodien, 5. septembrī, pirms IFA oficiālās atklāšanas uz skatuves kāpa Sony Corporation vecākais viceprezidents un elektronisko izstrādājumu un risinājumu biznesa vadītājs Šigeki Ishizuka (Shigeki Ishizuka). Viņš uzsvēra, ka Sony mērķis ir “piepildīt pasauli ar emocijām, izmantojot radošumu un tehnoloģijas”, un ka uzņēmums turpinās radīt modernu aprīkojumu, lai satura autoriem un lietotājiem sniegtu jaunu pievienoto vērtību. Pēc tam viņš iepazīstināja ar Xperia 5 un citiem produktiem, kas izveidoti, izmantojot Sony unikālās tehnoloģijas, un paziņoja, ka Sony turpinās nodrošināt personalizētus izklaides risinājumus, kas ir individuāli pielāgoti katram lietotājam, apvienojot Sony labākos produktus un tehnoloģijas.

Viedtālruņi

Sony iepazīstina ar Xperia 5 – jaunu papildinājumu flagmaņu sērijā, kurā ietvertas Xperia 1 galvenās funkcijas, apvienojot Sony profesionālās apraides un kino industrijas tehnoloģijas, un tas viss – gludā un kompaktā dizainā. Xperia 5 tiks laists tirgū dažādās valstīs un reģionos no šā gada rudens.* 1

Xperia 5 atbalsta arī HDR (augstu dinamisko diapazonu) un nodrošina attiecību 21:9* 2 kopā ar 6,1” Full HD + (2 520 x 1 080 pikseļi) OLED displeju. Jaunais modelis ir tikai 68 mm plāns, un dizains veidots tā, lai būtu ļoti ērti pārnēsājams un lietojams, un vienlaikus nodrošina 21:9 CinemaWide™ pieredzi kompaktā korpusā, kas ir par 14 gramiem vieglāks salīdzinājumā ar Xperia 1.

Xperia 5 trīskāršā kamera ir aprīkota ar 12 MP attēlu sensoru un optiskā attēla stabilizāciju (OIS). Turklāt kamerai ir acu AF (automātiskā fokusēšana), kas izmanto Sony ? ™ (Alpha ™) maināmās objektīva kameras algoritmus, lai tā varētu identificēt un saglabāt fokusu uz cilvēka acīm. Turklāt vēl radošākas fotografēšanas iespējas nodrošina tas, ka lietotāji var brīvi pārslēgties starp 26 mm (F1.6) universālo objektīvu, 52 mm (F2.4) teleskopisko objektīvu un 16 mm (F2.4) īpaši plato objektīvu (35 mm konversija).

Ar “X1™ mobilajām ierīcēm”, kuras pamatā ir mērogošanas tehnoloģija, kas pirmo reizi piedzīvota ar BRAVIA®, displejs var pārveidot SDR (standarta dinamiskā diapazona) saturu skaistā HDR (augsta dinamiskā diapazona) ekvivalenta attēla kvalitātē, izmantojot HDR Remastering tehnoloģiju. Tas lietotājiem dod iespēju skatīties pat tiešsaistes video saturu ar lielāku kontrastu, krāsu un dzidrību. Turklāt uzlabotais “Game enhancer” ietver plašākas ierakstīšanas funkcijas, kā arī iespēju lietotājiem baudīt aizraujošu 21:9* 2 un optimizētu spēļu pieredzi.

Xperia 5 ir aprīkots arī ar Qualcomm® Snapdragon 855 mobilo platformu, kas ir jaunākais Qualcomm piedāvājums. Un visbeidzot – Xperia 5 jaunums ir “Viedā savienojamība”, dziļā izziņas tehnoloģija, kas analizē Wi-Fi signālus un paredz savienojumu problēmas tuvākajā nākotnē. Lai vienmēr nodrošinātu optimālu savienojumu, viedā savienojamība automātiski pārslēgsies uz LTE, kolīdz tā prognozēs jebkādu apgrūtinājumu Wi-Fi.

* 1: pieejamība būs atkarīga no valsts vai reģiona

* 2: malu attiecība mainās atkarībā no satura formāta

Mājas izklaide un skaņa

1000X sērijas bezvadu austiņas var lepoties ar labāko trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju un izcilāko skaņu savā līnijā. Jaunais klāsta papildinājums ir kakla stīpiņas stila austiņas WI-1000XM2, kas pievienojas godalgotajam galvas stīpas stila modelim WH-1000XM3 un visīstākajām bezvadu austiņām WF-1000XM3. Jaunais modelis ir aprīkots ar to pašu HD trokšņu slāpēšanas procesoru QN1, kāds ir WH-1000XM3 modelim, un tas nodrošina nozarē vadošo* 3 trokšņu slāpēšanu un augsto skaņas kvalitāti. Tā elastīgā, vieglā silikona kakla stīpa ļauj ērti un stilīgi baudīt iecienīto mūziku.

Sony demonstrēs arī audio tehnoloģiju un produktu komplektu, ko var savienot ar viedtālruņiem vai citām ierīcēm izklaides nolūkā, kas atbilst katra lietotāja individuālajām vēlmēm un privātajai telpai. IFA apmeklētāji iegūs iespēju izbaudīt 360 Reality Audio un jaunu mūzikas klausīšanās pieredzi, kas ļaus justies kā dzīvās mūzikas koncertā. Xperia 1 viedtālrunis un WH-1000XM3 kombinē un analizē klausīšanās apstākļus un īpašības, izmantojot lietotni.

Savukārt TV kategorijā Sony demonstrēto produktu vidū būs BRAVIA MASTER sērijas televizori ZG9 8K HDR Full Array LED un AG9 4K HDR OLED, kas Eiropā parādījās šā gada pavasarī. Jaudīgais attēlu procesors X1™ Ultimate spēj pārraidīt visa veida saturu, ieskaitot 8K* 4, skaistā, nemainīgā attēla kvalitātē. Turklāt jaunā skaņas sistēma Sound-from-Picture Reality nodrošina ideāli saskaņotu bildi un skaņu, nodrošinot unikālu skatīšanās pieredzi, kādu spēj sniegt tikai BRAVIA. Izstādē būs apskatāmi arī produkti ar Android TV, ar uzlabotu veiktspēju un lietojamību savienojumā ar Google Assistant, Amazon Alexa, kā arī ar Apple AirPlay 2 un HomeKit atbalstu, kas tirgū nonāks vēl šogad.

* 3: Sākot ar 2019. gada 5. septembri. Saskaņā ar Sony Corporation pētījumu, izvērtējot JEITA vadlīnijas. Kakla stīpas stila bezvadu trokšņu slāpējošo austiņu klāstā.

* 4: tikai ZG9

Digitālā attēlveidošana

Pirmoreiz publiskai apskatei Eiropā būs pieejami jaunākie papildinājumi bezvadu kameru Sony Alpha APS-C klāstā. Jaunais flagmanis Alpha 6600 piedāvā mākslīgajā intelektā (AI) balstītu reāllaika acu AF, iebūvētu optisko attēla stabilizāciju un vadošo* 5 akumulatora darbības laiku – aptuveni 720 fotoattēlu uzņemšanai* 6 , un tas viss vieglā un kompaktā ietvarā. Izstādē būs apskatāms arī jaunais Alpha 6100 modelis un Sony jaunākie APS-C zoom G objektīvi™, ieskaitot E 16-55mm F2.8 G standarta tālummaiņas objektīvu un E 70-350mm F4.5-6.3 G OSS supertelefoto tālummaiņas objektīvu.

Vēl izstādē no digitālās attēlveidošanas produktiem būs apskatāma Sony jaunākā pilnkadra fotokamera Alpha 7R IV ar 61,0 MP back illuminated sensoru. Tas nodrošina izcilu attēla kvalitāti ar augstu izšķirtspēju un plašu dinamisko diapazonu. Apmeklētāji varēs izmēģināt arī Sony G Master ™ sērijas objektīvus un kompaktkameru RX100 VII ar fiksēto objektīvu (premium), kas darbojas ar tādu pašu ātrumu un ir ar tādu pašu AF veiktspēju kā Alpha 9 pilnkadra bezspoguļa kamera.

* 5: No bezspoguļa kamerām ar maināmiem objektīviem, aprīkota ar APS-C attēla sensoru. Sākot ar 2019. gada 5. septembri, pamatojoties uz Sony pētījumu.

* 6: apm. 720 fotoattēli, izmantojot skatu meklētāju; apm. 810 attēli, izmantojot LCD monitoru. Atbilst CIPA standartam. Fotografēšana reizi 30 sekundēs un pēc 10 kadriem ieslēgšana/izslēgšana.

* Visi šeit minētie produktu nosaukumi ir Sony Corporation vai to attiecīgo īpašnieku preču zīmes vai reģistrētas preču zīmes.

* Amazon, Echo, Alexa un visi saistītie logotipi ir piederīgi Amazon.com, Inc. Vai ir tās filiāļu preču zīmes.

* Apple un saistītās zīmes un logotipi ir Apple Inc. preču zīmes.

* Google un Android TV ir Google LLC preču zīmes.

Pievienot komentāru