Strīdi un nesaskaņas! 6 Zodiakālās savienības, kurās brālis ar māsu nespēj sadzīvot

Vēzis + Ūdensvīrs

Ja ir zodiaka zīmes, kuras ir pilnīgi pretstati, tad tie ir Vēzis un Ūdensvīrs. Vēzis ir emocijas, bet Ūdensvīrs ir loģika. Ūdensvīrs ir domājošs, bet Vēzis ir jūtošs. Dažreiz pretstati pievelkas, bet šajā gadījumā viņu atšķirības viņus tikai aizgrūž vienu no otra tālāk prom. Vēža emocijas nemitīgi svārstās, bet Ūdensvīrs savas emocijas kontrolē.

Lasi arī: 5 Zodiaka zīmju pārstāvji, kuri mēdz pārspīlēt – no mušas uzpūš ziloni!

Lauva + Skorpions

Kopumā Skorpionam un Lauvai var būt līdzīgas intereses, piemēram, viņiem patīk jautrība, un romantiskā ziņā starp Skorpionu un Lauvu būs lieliska saikne. Bet brāļu un māsu attiecībās Lauva un Skorpions parasti nesaprotas. Grūtības saprasties rodas tāpēc, ka viņi ir pārāk līdzīgi. Viņiem abiem ir neticami lielas, spēcīgas personības un jaudīga enerģija, un, kad viņi ir kopā, sadursme ir nenovēršama.

Lasi arī: 5 Zodiaka zīmes, kuras vislabāk jūtas vienas, nevis esot attiecībās

Svari + Mežāzis

Starp šīm divām zodiaka zīmēm ir ļoti maza komunikācija, jo neviens negrib ieklausīties otrā. Mežāzis uzskata, ka Svari ir pārāk vāji un bīdāmi, bet Svari domā, ka Mežāzis ir pārāk stūrgalvīgs. Tas nozīmē, ka katru reizi, kad viņi mijiedarbojas, kāds no viņiem būs nelaimīgs.

Strēlnieks + Zivis

Iemesls, kāpēc Strēlnieka un Zivju zīmē dzimušie brāļi un māsas nav tuvi, ir tas, ka viņu starpā trūkst uzticības. Zivīm ir vajadzīga dziļa saikne, lai patiešām justos kādam tuvu. Strēlnieks neveido emocionālu saikni līdz brīdim, kamēr nav pārliecināts, ka attiecīgais cilvēks viņam ir patiešām nozīmīgs. Abi ir gudri un savā ziņā ar bagātīgu iekšējo pasauli, bet vienlaikus viņi joprojām ir pārāk atšķirīgi, lai patiešām saprastos.

Pievienot komentāru