Tas, kā tu rokā turi savu viedtālruni, var daudz pateikt par tavu raksturu

Mūsdienu cilvēks nav iedomājams bez viedtālruņa rokās. Ikdienā tas kļuvis par ievērojamu palīgu ikdienas dzīvē. Psihologi ir pievērsuši uzmanību tam, kā mēs turam viedtālruni savās rokās un secinājuši, ka tas rokās tiek turēts četros veidos. Apskaties, kā tu savās rokās turi viedtālruni un lasi, ko tas liecina par tavu raksturu.

Turēt viedtālruni vienā rokā un tekstu rakstīt ar tās pašas rokas īkšķi

Šādi savu viedtālruni rokās tura cilvēki, kuri ikdienā ir noslogoti un disciplinēti, cilvēki, kuri spēj atšķirt, kas ir labs, bet kas-ne.

Uzsākot jaunas attiecības šie cilvēki ir piesardzīgi un uzticēties otram sāk tikai tad, kad ir pārliecinājušies par otra uzticamību.

 

Turēt viedtālruni abās rokās un tekstu rakstīt ar otras rokas īkšķi

Cilvēki, kuri telefonu tura abās rokās un tekstu raksta ar vienas rokas īkšķi, patstāvīgi sagaida citu cilvēku atbalstu un uzmanību. Viņiem nepatīk atklāt savas jūtas. Apmānīt šādu cilvēku ir grūti, jo viņam ir labi attīstīta intuīcija.

 

Turēt viedtālruni abās rokās un tekstu rakstīt ar abiem īkšķiem

Šādi cilvēki viegli adaptējas dažādās kompānijas un ātri spēj atrast jaunus kontaktus. Viņiem nepieciešams partneris, kurš viņu vienmēr atbalstīs, tas viņam nepieciešams tāpēc, lai gūtu lielāku pārliecību par sevi. Jaunas attiecības parasti uzsākt ir grūti, jo vienmēr ir vēlme pēdējā brīdī, pirms attiecības kļūst nopietnas, tās pārtraukt. Tomēr, ja attiecības uzsāktas, cilvēks var pārsteigt ar savu dvēseles skaistumu.

 

Turēt viedtālruni vienā rokā, tekstu rakstīt ar otras rokas rādītājpirkstu

Šādi cilvēki parasti ir klusi un disciplinēti, bieži gatavi ziedoties citu cilvēku labā. Cilvēki spēj ātri piedot citu cilvēku pāridarījumus. Šādi cilvēki bieži vēlas pabūt vieni, pēc sava rakstura ir kautrīgi. Partnerattiecības uzsākt grūti, jo nav viegli saņemties spert pirmo soli.

Avots: videoboom.cc

Pievienot komentāru