TESTS: Aplūko savas plaukstas un noskaidro, ko tas atklāj par tavu likteni

Plaukstu līnijas par cilvēka raksturu un personību spēj pateikt gana daudz. Saka, ka uz delnas ir rakstīts viss liktenis, turklāt, tam mainoties, ievērojamas izmaiņas arī uz plaukstām!

Lūk, ko tavas plaukstu līnijas atklāj tieši par tevi!

Aplūko attēlu! Kura no rokām visvairāk līdzinās tavai?

Lasi arī: Paskaties uz savām plaukstām! Ja uz tām redzams krusts vienā no šīm vietām, tad …

A plauksta

Jums ir ļoti draudzīga personība, tāpēc jūs viegli komunicējat ar jauniem cilvēkiem! Jums ir diezgan kluss, mierīgs temperaments, un jūs vienmēr esat gatavs izmēģināt kaut ko jaunu (saprāta robežās). Cilvēki bieži saka, ka jums ir neticami laba sirds!

B plauksta

Jūs esat atvērts un draudzīgs. Daudzi jūsu klātbūtnē jūtas ļoti ērti. Cilvēki uzskata, ka viņi var būt godīgi ar jums, jo jūs esat ļoti jutīgs un uzmanīgs. Ja jums ir šādas plaukstas, tad daudzi jums uzticas, bet jūs paši spējat paļauties uz reti kuru.

Lasi arī: Saliec savas plaukstas kopā, vai šīs līnijas saskaras? Lūk, ko tas atklāj par mīlestību un laulību!

C plauksta

Jūs esat ārkārtīgi apdāvināts cilvēks. Cilvēki bieži vien jūs redz kā līderi. Ir cilvēki, kuriem ir rūgta skaudība un greizsirdība attiecībā pret jums, bet lielākoties cilvēki apbrīno jūsu lielos talantus. Jums būs ļoti veiksmīga dzīve, kamēr jūs būsiet uzticīgi paši sev!

D plauksta

Jums ir zelta sirds, un jums patīk apmierināt citu cilvēku vajadzības. “Tas ir labāk dot nekā saņemt” – tas ir tavs dzīves moto. Jums vienkārši patīk padarīt cilvēkus tev laimīgus!

E plauksta

Jums neatbilst neviena no iepriekšminētajām četrām plaukstām. Neuztraucieties! Labā ziņa ir tāda, ka jūs esat brīnišķīgs cilvēks! Cilvēki bieži mēģina “saprast jūs”, bet viņi nekad to nevar izdarīt! Tas padara jūs par neticami pievilcīgiem pretējā dzimuma priekšā.

COMMENTS

Pievienot komentāru