Tēta augums ir 2,29, mammas 1,91m. Kā izskatās pāra 10 gadus vecā meita

Kā jau mēs visi zinām, bērnu augšanu ietekmē vairāki faktori, un viens no galvenajiem ir ģenētika. Ja bērna vecāki ir gara auguma, kā arī vecvecāki ir bijuši gara auguma, tad varbūtība, ka bērns būs ļoti garš ir liela. Protams, ka ģimenē, kurā viens no vecākiem ir vairāk kā divus metrus garš nevar piedzimt īss bērns.

Ķīniešu basketbolists un viņa meita

Kāds ķīniešu pāris pārsteidz ar patiešām iespaidīgiem garumiem. Jao Mins ir 2.29 metrus garš, bet sieva E Li – 1,91m. Turklāt sportistu meita neatpaliek no vecākiem, visticamāk, ka viņa pāraugs savu māti, jo 10 gadu vecumā meitenei jau ir 1,71m garš augums. Ārsti uzskata, ka meitene izstiepsies līdz divu metru garumam.

Lasi arī: Supermodele un viņas vīrs mulats: Kā izskatās bērni vienam no skaistākajiem pāriem pasaulē

Meitene iet vecāku pēdās un spēlē basketbolu. Viņa jau ir guvusi lielus panākumus un ir pārliecināta, ka viņai būs lieliska nākotne. Jāatzīmē, ka meitenes vecvecāki arī ir bijuši gari – 2,01 metri un 1,91 metri.

Bērna augšana

Protams, ka ģenētika ir galvenais faktors, kas iesaistīts bērna augšanā, tomēr ir arī daži citi svarīgi faktori. Pētījumi liecina, ka 70% ir atkarīgi no vecāku gēniem, bet 30% ir paša cilvēka dzīvesveids. Un pirmais faktors, kas jāņem vērā ir kvalitatīvs miegs.

Otrs svarīgākais faktors, kas ietekmē augšanu ir uzturs. Tas mazuļa augšanas procesā ir ārkārtīgi svarīgs. Tāpēc vecākiem jāpievērš uzmanība, lai bērnu uzturā iekļautu gaļu un zivis, kas satur olbaltumvielas un aminoskābes. Fiziskās aktivitātes arī ietekmē bērna augšanu. Aktīvs dzīvesveids to noteikti veicina.

COMMENTS

Pievienot komentāru