Uzzini, ko dzimumzīmes stāsta par jūsu personību

Deguns

Мальчик
Dzimumzīme pašā degungalā liecina par strauju raksturu. Labajā pusē – stipra seksualitāte, gatavība eksperementiem gultā. Kreisajā pusē dzimumzīme liecina par sarežģītu raksturu un grūtībām dzīvē. Dzimumzīmes jebkurā daļā nozīmē strādīgumu, pašcieņu. Tāda personība prot patiesi un stipri draudzēties, gatava atdot sevi visu tuviniekiem.

Lasi arī: Pasaulē nācis Leldes un Aivja Ceriņu bērniņš

Lūpas

Над верхней губой

Ja zīmes atrodas tuvu pie pašām lūpām, tad cilvēks ir ļoti mērķtiecīgs. Tāds cilvēks grib būt līderis, būt vienmēr redzams. Dzimumzīme pašā augšlūpas stūrī ir estētiem, skaistuma pazinējiem. Bieži tās ir radošiem cilvēkiem, māksliniekiem. Ja zīmes ir uz pašām lūpām, tad vajadzētu sekot veselībai, it īpaši uzturam.

Dzimumorgāni

Cilvēks, kam dzimumzīmes ir uz dzimumorgāniem, gultā ir kaislīgs mīlētājs, laulība ir laimīga. Parasti viņi ir finansiāli nodrošināti, apmierināti ar personīgo dzīvi. Par sevi runā maz, bet ir godīgi un dāsni cilvēki.

Krūtis

У мужчина под грудью

Dzimumzīmes krūšu rajonā ir nozīmīgas sievietēm. Jo vairāk zīmju, jo labāka māte viņa būs. Viņas bērniem būs laba karjera, privātā dzīve, nodrošināta finansiālā labklājība.

Rokas un kājas

На ступнях

Jo vairāk dzimumzīmju uz rokām, jo cilvēkam ir spēcīgākas darbaspējas, vēlme kaut ko radīt. Tādiem cilvēkiem ir jāattīsta dabas dotie talanti un ir iespēja sasniegt galvu reibinošus panākumus. Zīmīte uz kreisās pēdas – slikta zīme. Tā runā par konfliktiem ģimenē, neveiksmēm personīgajā dzīvē. Uz labās pēdas – laimīga laulība. Ja ir uz abām pēdām, tad tas nozīmē par brīvdomātāju, kuru sauc jaunas vietas, valstis. Tāds cilvēks gūs panākumus darot labus darbus.

Vēders

На талии
Jo tuvāk dzimumzīmes nabai, jo laimīgāku dzīvi paredz. Ja atrodas pa labi, tas nozīmē finansiālu labklājību un sievietes noslieci uz mazām vājībām. Dzimumzīme pa kreisi – greizsirdīga personība.

COMMENTS

Pievienot komentāru