Nav atsitusies tēvā: “Mistera Bīna” meita patiesībā ir īsta skaistule

Tīmeklī ir daudz smieklīgu attēlu par tēmu “Kā izskatās Rovana Atkinsona meita.” Būtībā tas ir nedaudz mainīts paša aktiera attēls: viņam ir gari mati un kleita. Visticamāk, cilvēki uzskata, ka tik harizmātiskam komiķim meita izskatās ne mazāk episki. Un, iespējams, daudzi piedzīvos vilšanos: Lilija ir ļoti pievilcīga meitene!

Фото taringa.net

Neglīti un smieklīgi

Sers Rovans Atkinsons ir iekarojis tūkstošiem sieviešu sirdis ar savu samīdināšanu, līdzīgi kā savā laikā to darīja Breds Pits un Džonijs Deps. Bet viņa uzdevums nebija glābt pasauli atšķirībā no Brūsa Villisa. Viņa uzdevums bija smīdināt cilvēkus un tas ir daudz grūtāk, kā skatītājiem sākotnēji varētu likties. Un ne pats simpātiskākais, bet noteikti burvīgais Rovans, savā dzīvē sievetes nav mainījis kā cimdus.

Lasi arī: Uzzini, ko dzimumzīmes stāsta par jūsu personību

Фото taringa.net

Pirmajā laulībā viņš laimīgi nodzīvoja 24 gadus un kļuva par divu bērnu – Bena un Lilijas – tēvu. 2014. gadā viņš izšķīrās un iezpinās ar komiķi Luisu Fordu. 2017. gadā Atkinsons kļuva par tēvu trešo reizi. Meitenei tika dots vārds Isla. Tajā laikā viņam jau bija 62 gadi.

Profesija

Lilija Atkinsone neslēpās no sabiedrības, un viņai bija aktīvi konti sociālajos tīklos. Tāpat kā visi lietotāji, viņa dalījās ar fotogrāfijām un runāja par sev interesantām lietām. Pēc vecāku šķiršanās viņa izdzēsa visu informāciju un nomainīja uzvārdu uz Sestri (mātes pirmslaulības uzvārds). Viņa nekad nepaskaidroja savu rīcību, bet paparaci nekavējoties ieteica meitenei neapstiprināt tēva lēmumu un tādējādi viņa nolēma atbalstīt māti.

Фото taringa.net

Lilija nesekoja tēva pēdām. Meitene godīgi atzina, ka nejūt nekādu interesi par aktiermākslu. Arī viņa dēls Bens neizteica vēlmi kļūt par aktieri un 2017. gadā viņš iestājās Karaliskajā militārajā akadēmijā (arī princis Harijs studēja tur). Atkinsona meita kļuva par dziedātāju un uzstājas Londonas kabarē.

Фото taringa.net

Kopš 14 gadu vecuma pati raksta dzeju un mūziku. Pēc viņas teiktā, tas ir viņas īstais aicinājums. Meitene rūpīgi slēpj savu personīgo dzīvi. Viņas fotogrāfijas ar jauniešiem parādās žurnālos, bet neviens precīzi nevar pateikt vai viņai ir otrā pusīte.

COMMENTS

Pievienot komentāru