Vīrietis pārbūvēja āra tualeti un iekšā veica eiro remontu. FOTO pirms un pēc

Pilsētnieki uz laukiem visbiežāk brauc vasarās, lai ievāktu dārzā izaudzēto ražu vai arī gluži vienkārši baudītu silto saulīti. Un, lai spētu baudīt, ir tik daudzi cilvēki, kuri lauku dzīvi cenšas padarīt maksimāli ērtāku.

Pie lauku mājām atradās veca koka tualetes būdiņa, tā čīkstēja un bija uz sabrukšanas robežas, to vajadzēja pārtaisīt. Un vīrietis ar zelta rokām nolēma to maksimāli labi pārtaisīt un rezultāts liek atvērties mutei!

Sākumā viņš izveidoja laukumu, kurā ielejā betona pamatni, lai tualete stabili stāvētu. Tad viņš betonu pārklāja ar akmeņiem un uzlika tai koka pamatni. Viss tika apstrādāts ar materiālu, lai nepūtu un ilgāk kalpotu.

Lasi arī: 6 nosacījumi attiecībās, lai vīrietis būtu uzticīgs

Kad pamati bija gatavi, darbs turpinājās tālāk un tika uzcelts karkass. Tas tika izveidots no labiem kokiem un pie zemes koki atkal tika apstrādāti ar speciālu materiālu. Tātad koks turēsies ilgāk un tā kavlitāte būs labāka. Dēļ šī knifa, tualete kalpos vēl ilgāk un pēc pāris gadiem nesapūs. Vīrietis visu uzstādīja atbilstoši līmeņiem, lai tā būtu vienmērīga. Tāpat viņš ielika durvis un uzbūvēja jumtu.

Tad viņš ķērās klāt pie poda un blakus iebūvēja speciālu kasti, kurā ievietos dažādus tualetei nepieciešamos priekšmetus. Turklāt pats tualetes vāks arī nav parasts, jo tam apakšā ir tāda kā neliela kaste. Šī opcija izskatās labāk, kā arī skaistāk. Turklāt šādā veidā uzkopšana ir daudz ērtāka. Lai telpā neuzkrātos smakas, ir pievienota papildus caurule, kas visas smakas izvada gaisā.

Kad pamats bija pabeigts, tad varēja sākt veidot tualetes dizainu.

Šķir otru lapu un uzzini, kā mazmājiņa izskatījās, kad tika pabeigta!

COMMENTS

Pievienot komentāru