6 nosacījumi attiecībās, lai vīrietis būtu uzticīgs

Ir iespējams laicīgi rīkoties, lai līdz minimumam samazinātu neuzticības iespējamību Jūsu savienībā. 

Protams, ka izplānot visu uz priekšu un būt par 100 % pārliecinātai, ka Jūs nekad nepiedzīvosiet vīrieša nodevību, nav tālredzīga pozīcija. Bet tomēr ir iespējams veikt dažas darbības, lai samazinātu situācijas iespējamību, kad vīrietis atradīs sev vēl vienas attiecības. Galvenais, lai abi partneri ir ieinteresēti, lai nerastos šāda situācija, tad viss izdosies. 

Lūk, 6 veidi aizsargāt Jūsu attiecības no vīrieša nodevības. 

1.Uzticies, bet pārbaudi

Uzticība attiecībās ir pamats, uz kā viss turas. Nebūs uzticības, nebūs nekā. Bet nevajadzētu aizmirst par sievietes viltību un vīriešu meliem, un vienmēr turēt roku uz pulsa. Nevajag akli ticēt katram viņa vārdam, bet gudri salīdzināt faktus un izdarīt secinājumus.

Galvenais ir nepārvērsties greizsirdīgā histēriķē, kas apšauba visu un atrod detektīvu, lai izsekotu savu partneri. Visam ir jābūt saprātīgās robežās. 

Lasi arī: 4 psihiskās saslimšanas, kas rodas pārī

2. Neapspried ar citiem personīgas problēmas 

Tas, kas notiek attiecībās, ir tikai jūsu abu lieta. Tāpēc nav vajadzības izvilkt strīdu no mājām un stāstīt par to visiem, pat ja to darāt tikai, lai padalītos ar bēdām un saņemtu atbalstu.

Jo mazāk cilvēku zinās, kas notiek starp jums, jo labāk. Tas attiecas ne tikai uz slikto, bet arī labo. Atcerieties – laime mīl klusumu. 

3. Iemācieties būt bez vīrieša

Tas nenozīmē, ka Jums ir visu laiku jādomā, ka attiecības izjuks. Bet būt pārliecinātai, ka būsiet kopā līdz nāve jūs šķirs, arī nav prātīgi. Nevajag akli cerēt uz pārpasaulīgu laimi, dzīve ir neparedzama, tādēļ labāk neskatīties tik tālu uz priekšu. 

Jebkurā gadījumā, Jums ir jābūt pārliecinātai, ka varēsiet dzīvot bez sava partnera. Šis ir ļoti būtisks solis ceļā uz pašpietiekamību. Jo vairāk Jūs atdalīsiet sevi no “mēs”, jo vairāk iespēju, ka attiecības kļūst patiešām stipras un harmoniskas. 

4. Nepārvērtiet attiecībās simbiozē

Ne tik reti attiecībās notiek tik liela abu cilvēku saplūšana, ka ir grūti nošķirt katras personības robežas. “Es” vietā parādās “mēs”, un būšana šķirti pat uz neilgu laiku kļūst nepanesama. 

Tas noved pie sajūtas, ka esi būrī un nav ko elpot. Tieši vīrietis šādos gadījumos griežas pa kreisi, lai atgūtu sevi kopā ar kādu citu. Ja vēlaties uzticību, palaidiet grožus vaļīgāk un putniņš negribēs aizlidot. 

5. Apspriediet viens ar otru attiecību problēmas

Arvien vairāk noklusējot problēmas un izliekoties, ka to nav, tā arvien krāsies neapmierinātība, gluži kā sniega bumba. 

Agri vai vēlu tas kaut kā izpaudīsies, un ļoti bieži vīrieši risinājumu atrod citās sievietēs. Vienojaties atvērti apspriest Jūsu attiecības, mēģinot tās padarīt labākas un atrisinot problēmas, kuras obligāti to prasa.

6. Atcerieties, ka intīmā dzīve ir tiešām svarīga

Ne tāpat vien par to runā psihologi un attiecību eksperti. Intīmā dzīve patiešām daudz ko ietekmē, kad šajā sfērā sākas problēmas, viss vairs neiet kā vajag arī citās. 

Ļoti bieži nesaprašanās, strīdi un taisnības skaidrošana – sekas neapmierinātībai vienam ar otru guļamistabā. Parūpējaties par to, lai šajā sfērā viss būtu kārtībā, un viss patiešām tā būs. 

COMMENTS

Pievienot komentāru