Lietas, kuras nedrīkst piedot pat vistuvākajiem cilvēkiem

Agrāk vai vēlāk mēs visi sastopamies ar dažādām netaisnīgām lietām: meliem, nodevībām, apvainojumiem un daudz ko citu. Daudzi cilvēki piedod, mēģina parādīt empātiju attiecībā pret otru un mēģina iejusties viņa ādā. Daži to nedara, piemēram, savas neticības dēļ.

Bet ir lietas, kuras nekad nevajadzētu piedot sava, pāridarītājam.

Protams, katram cilvēkam ir savs goda un morāles kods, un tas, kas vienam ir pieņemams, var būt nepanesams citam. Tomēr psihologi ir vienisprātis, ka ir lietas, kuras nekad nevajadzētu piedot.

Roku palaišana

Nevienam cilvēkam nekādā gadījumā nav tiesības pacelt pret otru cilvēku roku. Protams, ir cilvēki, kuri piedod tik nežēlīgu attieksmi pret sevi, taču šādas attiecības vairs netiek uzskatītas par veselīgām un tiek sauktas par “līdzatkarīgām”, kurās nav mīlestības, bet ir “pāridarītājs” un viņa “upuris”.

Lasi arī: No dzemdību nama Alīna iznāca viena, bez bērna. Vīrs uzreiz pieprasīja šķiršanos

Nodevība

Nodevība ir rādītājs tam, ka cilvēkam trūkst mīlestības. Ja attiecībās esošs cilvēks krāpj savu partneri, tas tikai norāda uz to, ka viņš nekad nav mīlējis vai cienījis partneri. Jums nevajadzētu klausīties cilvēkus, kuri saka, ka krāpšanu var piedot. Nodevības brūces dzīst ļoti ilgi. Neatkarīgi no tā, kas notiek, šādas lietas nevar piedot. Turklāt pēc nodevības attiecības nekad vairs nebūs tik uzticamas un maigas kā iepriekš.

Krāpšana

Neatkarīgi no tā, vai šī nodevība ir saistīta ar nodevību attiecībās vai arī to var uzskatīt par “krāpšanu”, piemēram, pamešana grūtā brīdī vai arī banāla nodevība – tā ir un paliek nodevība. Ja vēlaties dzīvot mierā, tad cilvēkam, kurš reiz nodevis, nevar piedot.

Spied otru lapu un lasi tālāk!

Pievienot komentāru