Lietas, kuras nedrīkst piedot pat vistuvākajiem cilvēkiem

Iebiedēšana

Ja kāds atklāj jūsu personīgo pieredzi sabiedrībai, sniedz personisku informāciju par jums un visādā veidā pazemo – nepiedodiet viņam. Šādi cilvēki ir psiholoģiski traumēti un pārliecināti par sevi, ka viņiem ir nepieciešams sevi aizstāvēt uz citu cilvēku rēķina. Nekomunicējiet ar viņiem un, ja iespējams, cīnieties pretī.

Necieņa

Cieņa vai nu ir vai nav. Nav vērts runāt ar šādiem cilvēkiem; vislabāk ir turēties prom no viņiem un mēģināt saziņu samazināt līdz minimumam.

Lasi arī: 4 psihiskās saslimšanas, kas rodas pārī

Kad tevi izmanto

Neticiet, ka persona, kas jūs izmanto, ir jūsu draugs. Rēķina apmaksa restorānā, sēdēšana ar bērniem, kāda cita darba veikšana – tie ir rādītāji, ka jūs vienkārši izmanto. Nevajag ļauties citu cilvēku vēlmēm – veidojiet sevī pašnovērtējumu un pārtrauciet kontaktēties ar šādu cilvēku.

Pastāvīgi meli

Visi cilvēki melo – tā venkārši ir. Kāds melo par labo, kāds melo ar sliktiem nodomiem, bet vissliktākais ir tas, kurš melo patoloģiski un pēc tam apgalvo, ka visu, ko dzirdējāt vai redzējāt, jūs uztvērāt nepareizi. Vajag bēgt no šādiem cilvēkiem – viņi ir nelabojami.

Pievienot komentāru