Piecīši Artamkinu ģimenē. Kā meitenes dzīvo pēc 12 gadiem un vai viņu vecāki joprojām ir kopā?

Kļūt par lielu ģimeni vienlaikus ir gan liela laime, gan liela atbildība. Ne visi vīrieši tam ir gatavi, un bieži vien morāli to visu nespēj izturēt, tāpēc pamet savus bērnus un sievas.

Varja un Dima satikās skolā un kopš tā laika arī viens otru pazīst, bet pēc tam sāka arī satikties. Vecāki bija priecīgi par abu savienību un tūlīt pēc skolas abi devās uz dzimtsrakstu nodaļu un apprecējās. Tā radās Artamkinu ģimene.

Varvara un Dmitrijs ir parasti Maskavas iedzīvotāji. Viņa strādāja skolā par skolotāju, bet viņš ir matemātiķis intitūtā. Jaunajai ģimenei bija pavisam nelieli ienākumi. Pirmdzitais piedzima, bet, slimības dēļ, viņa mūžs bija ļoti īss. Tad Varvarai bija jāveic hormonu terapija un tieši šis fakts ietekmēja grūtniecību.

USG laikā pārim sacīja, ka viņiem būs četri bērniņi. Bet pēc tam pārbaudīja vēlreiz un sacīka, ka būs pieci. Lieki teikt, ka pārim tas bija ārkārtīgi liels pārsteigums un šoks. Un ne tikai pārim – arī ārsti bija pārsteigti.

Ārsti sievietei ieteica atbrīvoties no vismaz diviem embrijiem, jo tā palielinātos pārējo mazuļu labvēlīgas attistības iespējas. Arī pašai Varjai būtu mazāk problēmas bērniņus iznēsājot. Varvara un Dmitrijs atteicās no šādas iejaukšanās reliģisku iemeslu dēļ. Un domāja šādi – cik daudz Dievs ir devis, tik arī audzināsim, jo tā ir Viņa dāvana.

Lasi arī: 6 nosacījumi attiecībās, lai vīrietis būtu uzticīgs

Ārstiem bija jāseko līdzi mazuļu attīstībai, bet problēmas bija atrasts klīniku, kas uzņemtos šādas grūtniecības aprūpi.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru