Piecīši Artamkinu ģimenē. Kā meitenes dzīvo pēc 12 gadiem un vai viņu vecāki joprojām ir kopā?

Tika nolemts sazināties ar ārvalstu ekspertiem, bet pārim tam nebija nauda. Šādas grūtniecības atbalsts maksāja prāvu summmu, tāpēc viņi izplatīja palīgā saucienu, izstāstot visas detaļas. Palīdzēja kāds turīgs vīrietis, kurš vēlējās būt anonīms.

Artamkini devās uz Lielbritāniju, kad Varvara bija grūtniecības 15 nedēļā. Tikai pateicoties ārstu profesionalitātei un attīstītajām tehnoloģijām, piedzima visi bērniņi. Tiesa labu laiku pirms vajadzīgā laika – 26 grūtniecības nedēļā. Par viņiem bija jārūpējas vairākus mēnešus, bet viss nokārtojās un ģimene varēja atgriezties Maskavā.

Tieši lidostā Maskavas administrācija jaunajai daudzbērnu ģimenei piešķīra atslēgas pilnīgi jaunam četristabu dzīvoklim ar remontu un mēbelēm. Tātad Elizabete, Aleksandra, Nadežda, Tatjana un Barbara atrada plašu māju. Varvara un Dima priecājās, jo nodrošināt bērniem vajadzīgos apstākļus bija grūti.

Un lielākie pārbaudījumi bija priekšā, jo ikdienas rūpes par meitiņām bija līdzīgas konveijeram. Katru padzirdināt, pabarot, nomainīt autiņus, nomazgāt, nolikt gulēt… Viņi tika galā bez aukles un Varja tā arī darbā neatgriezās, jo turpmākos 18 gadus rūpes par piecām meitiņām bija pietiekoši liela slodze.

Lasi arī: Ja vēlies zaudēt svaru, sakārto galvu un veic eksperimentu!

Pateicoties pašvaldības gādībai meitiņas visas kopā tika vienā bērnudārzā un viena skolā. Un viņas bija dzīvespriecīgas meitenes!

Aug viņas kā visi bērni – viņām patīk spēlēties, braukāt apkārt un pavadīt laiku vienai ar otru. Tagad meitenēm ir 12 gadu un nu jau sākas strīdi par zēniem.

Девочки с папой и мамой (Фото из поиска Яндекс.Картинки)

Visas meitenes tiek audzinātas kā kristietes un svētdienās ģimene dodas uz baznīcu. Meitenēm tiek nodrošināta arī laba izglītība skolā.

Turklāt visu šo laiku tētis ir stāvējis aiz meitu mugurām kā stiprs kalns un tas patiešām nav viegli. Prieks par šādām stiprām ģimenēm, kuras kopā iztur visas grūtības!

COMMENTS

Pievienot komentāru