No dzemdību nama Alīna iznāca viena, bez bērna. Vīrs uzreiz pieprasīja šķiršanos

Laimīgais Juris steidzās uz slimnīcu, lai satiktu sievu un dēliņus. Viņš bija sagatavojis milzīgu puķu pušķi sievai un gaisa balonu pušķi mazulim. Bet tad viņš ireudzīja, ka Alīna no bērnu nama iznāk bez dēla un ļoti satraucās. Tad viņa sāka kaut ko skaidrot par bērna neesamību un Juris nākamajā dienā iesniedza šķiršanās pieteikumu.

Izdevīga loze

Alīnai Juris bija diezgan izdevīga loze. Vīrietis bija veiksmīgs biznesmenis un arī pati Alīna tajā laikā veidoja veiksmīgu karjeru. Ieraugot Juri, viņa uzreiz apjauta, ka viņš ir ienesīgs darījums – apprecēties un aizmirst par ikdienas rutīnu darbā, par bezgalīgām prezentācijām, ziņojumiem un atskaitēm.

Alīna spēra pirmo soli un sākās vētraina romantika. Tiesa, Juris gan nesteidzās precēties, tāpēc Alīna pati piedāvājās precībām un visu sāka organizēt. Un viņš domāja: galu galā Alīna nav sliktākais variants un šā kā tā kaut kad nāksies apprecēties. Viņa bija skaista, gara auguma, slaida – vārdu sakot paraugs veiksmīga uzņēmēja sievai.

Ģimenes dzīve

Kā jau Juris paredzēja, viss pēc kāzām gāja greizi. Viņš vēlējās siltu ģimenes ligzdu un mājās  gatavotu ēdienu, bet Alīnai bija citi plāni. Viņs vēlējās ceļot, apmeklēt dārgas kūrortpilsētas, apmeklēt elitāras ballītes un organizēt tādas pati. Ne jau par velti viņa apņēma bagātu vīru.

Tūlīt pēc kāzām Alīna pameta darbu, bet mājās neko nedarīja. Viņa baroja vīru ar pusfabrikātiem un nolīga mājkalpotāju. Bieži pazuda skaistumkopšanas salonos un restorānos ar draugiem. Protams, vīram tas nepatika un sākās ķildas. Vienā no tām Alīna nejauši izmeta, ka ir stāvoklī.

Lasi arī: Anastasija Kņazeva – skaistākā pasaules meitene 2017. gadā. Kas ir izmainījies un kā viņa izskatās tagad

Juris ļoti priecājās, jo vienmēr bija gribēji bērnus, bet Alīna teica tieši pretēju. Un vēl izmeta, ka bērns būs vien jādzemdē, jo abortu taisīt ir jau par vēlu. Tieši tajā brīdī Juris aptvēra, ko ir apprecējis.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu kas notika tālāk (un kur bija problēma) 

COMMENTS

Pievienot komentāru