No dzemdību nama Alīna iznāca viena, bez bērna. Vīrs uzreiz pieprasīja šķiršanos

Bērna dzimšana

Kad Alīna devās uz dzemdību namu, Juris bija laimīgs. Viņš bija pārliecināts, ka mazuļa dzimšana sievā atmodinās mātes instinktus un ģimene kļūs tāda, kādai tai vajadzētu būt. Vīrietis steidzās uz veikalu, nopirka dēlam balonus un sievai puļes. Stāvot pie slimnīcas durvīm, viņš ar nepacietību gaidīja, kad sieva parādīsies ar bērnu. Viņa iznāca… Bet rokas bija tukšas. Uz jautājumu, kur atrodas bērns, Alīna atbildēja: “Es viņu atstāju tur. Es uzrakstīju atteikumu. Mums viņš nav vajadzīgs, mēs vēl esam tik jauni!”

Juris nespēja noticēt dzirdētajam. Neko nesakot, viņš devās uz slimnīcu, atrada galveno ārstu un izskaidroja situāciju. “Es vedu dēlu mājās,” sacīja Juris. Sievietei, kura darba gadu laikā bija redzējusi daudz, acīs sariesās asaras. Reti viņa sastapa tēvus, kuri bija gatavi audzināt bērnu vieni.

Lasi arī: Anastasija Kņazeva – skaistākā pasaules meitene 2017. gadā. Kas ir izmainījies un kā viņa izskatās tagad

Un nākamajā dienā Juris iesniedza šķiršanās pieteikumu. Bet viņš ilgi nebija vientuļais tēvs – pēc pāris gadiem viņš satika laipnu meiteni, kura Jura dēlam kļuva par īstu māti. Viņiem bija kopīgs bērns – meita. Un Alīna vienkārši skrēja no līgavaiņa uz līgavaini, tikai neviens viņu negribēja precēt un sievietei vairs nebija bērnu.

COMMENTS

Pievienot komentāru