Vai tev uz rokas ir burts “M”? Ko par to saka ekstrasensi?

Šie cilvēki nav liekulīgi. Viņi runā patiesību. Kādam tas, protams, var nepatikt, taču spēja būt atklātam ir ļoti vērtīga. Viņi ir arī atklāti un patiesi paši pret sevi. Prot paslavēt un izteikt komplimentus.

Apveltīti ar ļoti labu intuīciju. Tā nekad viņus nepieviļ. Vienmēr jūt no kādiem cilvēkiem būtu jāizvairās, bet kurus uzturēt par draugiem.

Ātri spēj pieņemt lēmumus. Turklāt reti kad šie lēmumi izrādās kļūdaini. Nekad nelaiž garām dzīves sniegtās iespējas. Izmanto visu, kas var būt noderīgs.

Lasi arī: TESTS: Uzzini, vai drīzumā gaidīt veiksmi un panākumus!

Sabiedriski. Viņu klātbūtnē ir patīkami uzturēties, turklāt viņu sabiedrība gandrīz vienmēr tiek augsti vērtēta. Apveltīti ar labu humora izjūtu.

Dziļi un harizmātiski cilvēki. Viņiem ir daudzas personības šķautnes, kuras nenākas tik ātri iepazīt. Brīdī, kad jūs domāsiet – beidzot esmu iepazinis šo cilvēku – viņi pēkšņi parādīs jums jaunu savas personības šķautni, lai jums atkal nāktos viņus izzināt no jauna.

Neskatoties uz viņu nebeidzami labajām īpašībām, arī viņiem dzīvē neiet viegli. Nereti dzīvē iestājas melnā strīpa, bet tā tam ir jābūt. Jo tikai caur tumšiem periodiem viņi atklāj savas lielākās dotības.

Ja arī uz tavas rokas ir burts “M”, tad atceries, ka esi īpašs un ļoti apdāvināts cilvēks!

COMMENTS

Pievienot komentāru